Cheddar rond met truffel (200 gr)

Ja Ja
Productinformatie
Referentie : 27306
Merk : GODMINSTER
Melktype : Gepasteuriseerde koemelk
Ferment : Melkzuurfermenten
THT : Best voor
Kartoneenheid : 4
Minimum afname : 4
EAN : 5060153380720
Familie : Zuivel
Categorie : Kazen
Subcategorie : Koemelk

Productbeschrijving

Deze portie Cheddar van 200 g wordt gemaakt van gepasteuriseerde koemelk in Somerset en is tot 12 maanden gerijpt. Hij heeft een romige textuur met stukjes zwarte truffel: een uitgebalanceerde smaak van cheddar en truffel! Het product is bedekt met een laagje zwarte was.


Ingrediënten
Biologische MELK 94,42%, zwarte truffelsaus (zwarte truffel 70%, zwarte truffelolie 30%) Stremsel (plantaardig) 0,006%, Zout 1,8%, Melkzuurferment 0,77%

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

koemelk
Rauwe melk raclette 3 smaken in plakjes gesneden (400g)
Geperste rauwe kaas van volle rauwe melk, traditioneel gerookt boven beukenhout gedurende 36 uur bij 20°C, biologisch geteeld.Korst: morgée, oranje...

(REF : 22505)

koemelk
Meule du Plateau - 1/4 kaaswiel (+/- 4 kg)
Een harde, gekookte kaas van rauwe koemelk, geproduceerd in België binnen de Marguerite Happy Cow-keten. De Meule du Plateau heeft een natuurlijke...

(REF : 23957)

koemelk
Meuhlicieux- reblochon-type kaas (+/- 500g)
Meuhlicieux is een geperste, ongekookte kaas gemaakt van zorgvuldig geselecteerde koemelk. Zijn soepele, smeltzachte textuur en milde, evenwichtige...

(REF : 20376)

schapenmelk
Wavreumont 3 soorten melk (+/- 2 kg)
Halfharde kaas met een natuurlijke korst, gemaakt van gepasteuriseerde koe-, geiten- en schapenmelk

(REF : 20344)

koemelk
Mozzarella (100 gr)
Vers, biologisch en gewoon lekker: deze mozzarella van Zwitserse kwaliteitsmelk is de perfecte combinatie met tomaten, basilicum en olijfolie......

(REF : 30173)

koemelk
Raclette van de Alpen (+/- 7 kg)

(REF : 26904)

koemelk
Gerookte koe Gouda (+/- 5 kg)

(REF : 26393)

koemelk
Charmeux drie pepers (+/- 3.5kg)

(REF : 20027)

koemelk
Le Pain met daslook (+/- 2.7 kg)
Le Pain met daslook is een variatie op de klassieke versie en is gebaseerd op de traditie van abdijkazen. Het wordt gemaakt van gepasteuriseerde...

(REF : 20312)

koemelk
Le Gralou (+/- 2 kg)
Deze geperste tomme van koemelk rijpt 2 tot 3 maanden in kelders. De oorsprong van zijn naam verwijst naar de rijkere (vettere) versie van zijn...

(REF : 214171)

koemelk
Blanc Coucou poivre (+/- 2 kg)

(REF : 22104)

koemelk
Griekse gouda (+/- 5 kg)
Biostee Olivia is een biologische koeienkaas met toegevoegde zwarte olijven, paprikapoeder, een mengsel van zwarte peper, oregano en knoflook....

(REF : 26392)

koemelk
Mère Michèle (240 gr)
Deze zachte kaas van koemelk van het Reblochon-type rijpt ongeveer 20 dagen in onze kelders. De naam komt van de voornaam van Michèle, de vrouw van...

(REF : 21437)

koemelk
Le Doré de Lathuy (300 gr)
Fromage bio artisanal à pâte molle et à croûte fleurie. Il est fabriqué à partir de lait cru biologique de très grande qualité. Fromage fabriqué à...

(REF : 203041)

koemelk
Platte kaas 'le Lissé' 5 % VG (500 gr)
Jersey koemelk staat wereldwijd bekend om de uitzonderlijke kwaliteit van zijn ingrediënten. Dankzij het traditionele productieproces, waarbij de...

(REF : 20830)

koemelk
Le Cru des Fagnes (+/- 800 gr)
Le Cru des Fagnes est fabriqué à base de lait cru, fromage à pâte molle et à croûte fleurie d’un poids avoisinant les 800 grammes. De par son...

(REF : 20305)