Cheddar rond met truffel (200 gr)

Ja Ja
Productinformatie
Referentie : 27306
Merk : GODMINSTER
Melktype : Gepasteuriseerde koemelk
Ferment : Melkzuurfermenten
THT : Best voor
Kartoneenheid : 4
Minimum afname : 4
EAN : 5060153380720
Familie : Zuivel
Categorie : Kazen
Subcategorie : Koemelk

Productbeschrijving

Deze portie Cheddar van 200 g wordt gemaakt van gepasteuriseerde koemelk in Somerset en is tot 12 maanden gerijpt. Hij heeft een romige textuur met stukjes zwarte truffel: een uitgebalanceerde smaak van cheddar en truffel! Het product is bedekt met een laagje zwarte was.


Ingrediënten
Biologische MELK 94,42%, zwarte truffelsaus (zwarte truffel 70%, zwarte truffelolie 30%) Stremsel (plantaardig) 0,006%, Zout 1,8%, Melkzuurferment 0,77%

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

koemelk
Li Ptit Rossê (180 gr)
Deze biologische zachte kaas heeft een vierkante vorm. Hij wordt verkocht in een klein formaat en zijn typische smaak lijkt op die van een milde...

(REF : 20313)

koemelk
Rauwe melk raclette gerookt in beukenhout 1/2 wiel (+/- 3 kg)
Geperste rauwe kaas van volle rauwe melk, traditioneel gerookt boven beukenhout gedurende 36 uur bij 20°C, biologisch geteeld.Korst: morgée, oranje...

(REF : 22504)

koemelk
Le Picoleur (300 gr)
Deze romige kaas van koemelk rijpt tussen de 12 en 15 dagen. De naam komt van het epicuristische karakter van Daniel, oprichter en...

(REF : 21413)

koemelk
Ardenner Gember (+/- 3 kg)

(REF : 21607)

koemelk
Gouda met pesto (+/- 5 kg)

(REF : 26398)

koemelk
Kornblomst bleu (+/- 3 kg)
Cornflower Bleu de Thise is een bekroonde Deense blauwe kaas, bekend om zijn zachte, romige textuur en milde smaak. Deze kaas wordt met de hand...

(REF : 21474)

koemelk
Petit crémeux (250 gr)
Deze dubbele romige koeienkaas rijpt tussen de 10 en 12 dagen. De oorsprong van zijn naam verwijst naar zijn kleine formaat en rijke, romige...

(REF : 21405)

koemelk
Reblochon fruitier AOP (+/- 450 gr)
Deze historische kaas uit de Haute-Savoie wordt gemaakt van zachte rauwe melk en rijpt 21 dagen. Hij dankt zijn naam aan een oude lokale traditie...

(REF : 26901)

koemelk
Gouda van koe met truffel (+/- 5 kg)
Bio Truffo is een biologische kaas met vegetarisch stremsel. Deze romige kaas bevat stukjes biologische Italiaanse zwarte truffel. De intense...

(REF : 26411)

koemelk
Gouda met komijn in sneetjes (150gr)

(REF : 20007)

koemelk
Vieux Liège natuurkorst (+/- 5 kg)
Deze rijke kaas uit de Ardennen is ideaal als aperitief of op een sneetje brood en heeft onder zijn harde korst een aroma van groene weiden dat...

(REF : 21605)

koemelk
Cheddar met truffel (1 kg)
Deze 1kg Cheddar wordt gemaakt van gepasteuriseerde koemelk in Somerset en is tot 12 maanden gerijpt. Hij heeft een romige textuur met stukjes...

(REF : 27307)

koemelk
Le Cru des Fagnes (+/- 800 gr)
Le Cru des Fagnes est fabriqué à base de lait cru, fromage à pâte molle et à croûte fleurie d’un poids avoisinant les 800 grammes. De par son...

(REF : 20305)

koemelk
Comté AOP Prestige 16 maanden (+/- 4 kg)
Na 16 maanden in de rijpingskelder ontwikkelt deze Comté krachtige aroma's met sterke geroosterde en dierlijke toetsen. Zijn stevige maar soepele...

(REF : 23950)

koemelk
Le Wavreumont (+/- 2 kg)
Le Wavreumont (Monastère Saint-Remacle) est le fruit d’une région. Une région herbagère qui produit un des meilleurs laits bio. Une région de...

(REF : 20315)

koemelk
Bleu du Queyras (+/- 2,2 kg)
???? ???????? ???? ?????????????? is een kaasschat rechtstreeks uit de Hautes-Alpes! Deze blauwgeaderde kaas is nu een embleem van de regio....

(REF : 20373)