Filteren op
Merken
Belg
Demeter
Melktype
Ferment
Présure animale
THT
Bio
Type product
Filter
Quick order

Raclette & co selectie

koemelk
Raclette van rauwe melk met Espelette peper (1 wiel - +/- 4,5 kg)

(REF : 20369)

koemelk
Daslook raclette van rauwe melk (1 wiel - +/- 4,5 kg)

(REF : 20371)

koemelk
Raclette van rauwe melk met zomertruffels (1 wiel - +/- 4,5 kg)
Ongekookte geperste kaasLichaam: soepelSmaak: zacht en romig

(REF : 20375)

koemelk
Meuhlicieux- reblochon-type kaas (+/- 500g)
Meuhlicieux is een geperste, ongekookte kaas gemaakt van zorgvuldig geselecteerde koemelk. Zijn soepele, smeltzachte textuur en milde, evenwichtige...

(REF : 20376)

koemelk
Mini Mont d'Or BOB (480 gr)
De wens van 2 producenten, Pernet Fabrice en Bongay Nicolas, om biologische melkproducenten met een BOB te worden, leidde tot de mogelijkheid om...

(REF : 20400)

geitenmelk
Cabriolait, Trappisten stijl geit (+/- 2,5 kg)
Cabriolait is een halfharde kaas met gewassen natuurlijke korst, met een identieke bereidingswijze als de Pas de Rouge, maar dan van geitenmelk. De...

(REF : 20401)

koemelk
Kaas gerookt met Dulse zeewier (+/- 2,5 kg)
Dulses is een halfharde goudse kaas met rood zeewier. Het zeewier wordt geoogst door 'Goémonniers' en gedroogd in een baai aan de Bretoense kust....

(REF : 20414)

geitenmelk
Fleurs de chèvre (+/- 1 kg)
Fleurs de chèvre is een zachte, gepasteuriseerde geitenkaas met een gemengde korst. Deze kaas rijpt 3 weken in onze kelders en heeft een smeltende,...

(REF : 20860)

schapenmelk
Fleurs de brebis (+/- 1 kg)
Fleurs de brebis is een zachte, gepasteuriseerde schapenkaas met een gemengde korst. Deze kaas rijpt 3 weken in kelders en heeft een smeltende,...

(REF : 20868)

koemelk
Munster BOB (+/- 800 gr)

(REF : 21370)

koemelk
Le Gralou (+/- 2 kg)
Deze geperste tomme van koemelk rijpt 2 tot 3 maanden in kelders. De oorsprong van zijn naam verwijst naar de rijkere (vettere) versie van zijn...

(REF : 214171)

geitenmelk
Tomme du Doyard (+/- 2 kg)
Deze geperste geitenkaas rijpt 2 tot 3 maanden in onze kelders. De naam komt van de plaats naast de kaasmakerij, in de Condroz. De natuurlijke...

(REF : 21434)

koemelk
Raclette met wilde knoflook 1/2 (+/- 3 kg)

(REF : 22502)

koemelk
Raclette de Savoie met rauwe melk 1/2 wiel (+/- 3 kg)
De biologische raclette uit de Savoie is het resultaat van een strenge productie in de Savoie. Daarom heeft het een Beschermde Geografische...

(REF : 22503)

koemelk
Rauwe melk raclette gerookt in beukenhout 1/2 wiel (+/- 3 kg)
Geperste rauwe kaas van volle rauwe melk, traditioneel gerookt boven beukenhout gedurende 36 uur bij 20°C, biologisch geteeld.Korst: morgée, oranje...

(REF : 22504)

koemelk
Rauwe melk raclette 3 smaken in plakjes gesneden (400g)
Geperste rauwe kaas van volle rauwe melk, traditioneel gerookt boven beukenhout gedurende 36 uur bij 20°C, biologisch geteeld.Korst: morgée, oranje...

(REF : 22505)

geitenmelk
Tomme mix schapen- en geitenmelk (+/- 2,8 kg)
De gemengde tomme combineert geitenmelk en schapenmelk. De perfecte smaakbalans tussen de twee melksoorten wordt duidelijk wanneer je hem proeft.

(REF : 24129)

schapenmelk
Raclette van schapenmelk 32% VG (+/- 4 kg)
De kaas heeft een gewassen korst, die om de dag wordt verzorgd gedurende 21 dagen. Deze karakteristieke oranje korst is typisch voor raclette- en...

(REF : 25900)

schapenmelk
Tomme de brebis (schaap) van Monts de Lacaune (+/- 4 kg)
Tomme de Brebis kan soms natuurlijke schimmels bevatten zoals Penicillium sp. of Mucor, vaak “kattenhaar” genoemd. Deze schimmels, die verschijnen...

(REF : 25903)

koemelk
Le Valèt (+/- 3 kg)
De jonge versie van Valèt (2 tot 6 maanden gerijpt) is een halfharde kaas met een ronde, zachte smaak en een subtiele, aanhoudende afdronk. Bij...

(REF : 27250)

koemelk
Gerijpte Le Valèt (+/- 3 kg)
Valèt, in zijn gerijpte versie (meer dan 6 maanden), is een milde, licht fruitige kaas met een zachte, smeltende textuur. De kaas kan in...

(REF : 27251)

koemelk
Reblochon BOB (230 gr)
Een zachte, rauwmelkse kaas uit de Haute-Savoie, een variatie op zijn grote broer, de Reblochon de Savoie. Petit Reblochon de Savoie Bio rijpt 21...

(REF : 27515)

koemelk
Reblochon (450 gr)
De oorsprong van Reblochon gaat terug tot de 13e eeuw in de valleien van de Haute-Savoie. In die tijd vroegen landeigenaren de boeren een...

(REF : 27801)

koemelk
Raclette van rauwe melk met 3 bessen (1 wiel - +/- 4,5 kg)

(REF : 20370)

koemelk
Raclette van de Alpen (+/- 7 kg)

(REF : 26904)

koemelk
Raclette van rauwe melk met jeneverbessen (1 wiel - +/- 4,5 kg)

(REF : 20377)