Raclette & co selectie
koemelk
Raclette van rauwe melk met zomertruffels (1 wiel - +/- 4,5 kg)Ongekookte geperste kaasLichaam: soepelSmaak: zacht en romig
(REF : 20375)
koemelk
Meuhlicieux- reblochon-type kaas (+/- 500g)Meuhlicieux is een geperste, ongekookte kaas gemaakt van zorgvuldig geselecteerde koemelk. Zijn soepele, smeltzachte textuur en milde, evenwichtige...
(REF : 20376)
koemelk
Mini Mont d'Or BOB (480 gr)De wens van 2 producenten, Pernet Fabrice en Bongay Nicolas, om biologische melkproducenten met een BOB te worden, leidde tot de mogelijkheid om...
(REF : 20400)
geitenmelk
Cabriolait, Trappisten stijl geit (+/- 2,5 kg)Cabriolait is een halfharde kaas met gewassen natuurlijke korst, met een identieke bereidingswijze als de Pas de Rouge, maar dan van geitenmelk. De...
(REF : 20401)
koemelk
Kaas gerookt met Dulse zeewier (+/- 2,5 kg)Dulses is een halfharde goudse kaas met rood zeewier. Het zeewier wordt geoogst door 'Goémonniers' en gedroogd in een baai aan de Bretoense kust....
(REF : 20414)
geitenmelk
Fleurs de chèvre (+/- 1 kg)Fleurs de chèvre is een zachte, gepasteuriseerde geitenkaas met een gemengde korst. Deze kaas rijpt 3 weken in onze kelders en heeft een smeltende,...
(REF : 20860)
schapenmelk
Fleurs de brebis (+/- 1 kg)Fleurs de brebis is een zachte, gepasteuriseerde schapenkaas met een gemengde korst. Deze kaas rijpt 3 weken in kelders en heeft een smeltende,...
(REF : 20868)
koemelk
Le Gralou (+/- 2 kg)Deze geperste tomme van koemelk rijpt 2 tot 3 maanden in kelders. De oorsprong van zijn naam verwijst naar de rijkere (vettere) versie van zijn...
(REF : 214171)
geitenmelk
Tomme du Doyard (+/- 2 kg)Deze geperste geitenkaas rijpt 2 tot 3 maanden in onze kelders. De naam komt van de plaats naast de kaasmakerij, in de Condroz. De natuurlijke...
(REF : 21434)
koemelk
Raclette de Savoie met rauwe melk 1/2 wiel (+/- 3 kg)De biologische raclette uit de Savoie is het resultaat van een strenge productie in de Savoie. Daarom heeft het een Beschermde Geografische...
(REF : 22503)
koemelk
Rauwe melk raclette gerookt in beukenhout 1/2 wiel (+/- 3 kg)Geperste rauwe kaas van volle rauwe melk, traditioneel gerookt boven beukenhout gedurende 36 uur bij 20°C, biologisch geteeld.Korst: morgée, oranje...
(REF : 22504)
koemelk
Rauwe melk raclette 3 smaken in plakjes gesneden (400g)Geperste rauwe kaas van volle rauwe melk, traditioneel gerookt boven beukenhout gedurende 36 uur bij 20°C, biologisch geteeld.Korst: morgée, oranje...
(REF : 22505)
geitenmelk
Tomme mix schapen- en geitenmelk (+/- 2,8 kg)De gemengde tomme combineert geitenmelk en schapenmelk. De perfecte smaakbalans tussen de twee melksoorten wordt duidelijk wanneer je hem proeft.
(REF : 24129)
schapenmelk
Raclette van schapenmelk 32% VG (+/- 4 kg)De kaas heeft een gewassen korst, die om de dag wordt verzorgd gedurende 21 dagen. Deze karakteristieke oranje korst is typisch voor raclette- en...
(REF : 25900)
schapenmelk
Tomme de brebis (schaap) van Monts de Lacaune (+/- 4 kg)Tomme de Brebis kan soms natuurlijke schimmels bevatten zoals Penicillium sp. of Mucor, vaak “kattenhaar” genoemd. Deze schimmels, die verschijnen...
(REF : 25903)
koemelk
Le Valèt (+/- 3 kg)De jonge versie van Valèt (2 tot 6 maanden gerijpt) is een halfharde kaas met een ronde, zachte smaak en een subtiele, aanhoudende afdronk. Bij...
(REF : 27250)
koemelk
Gerijpte Le Valèt (+/- 3 kg)Valèt, in zijn gerijpte versie (meer dan 6 maanden), is een milde, licht fruitige kaas met een zachte, smeltende textuur. De kaas kan in...
(REF : 27251)
koemelk
Reblochon BOB (230 gr)Een zachte, rauwmelkse kaas uit de Haute-Savoie, een variatie op zijn grote broer, de Reblochon de Savoie. Petit Reblochon de Savoie Bio rijpt 21...
(REF : 27515)
koemelk
Reblochon (450 gr)De oorsprong van Reblochon gaat terug tot de 13e eeuw in de valleien van de Haute-Savoie. In die tijd vroegen landeigenaren de boeren een...
(REF : 27801)
