Mini Mont d'Or BOB (480 gr)
De wens van 2 producenten, Pernet Fabrice en Bongay Nicolas, om biologische melkproducenten met een BOB te worden, leidde tot de mogelijkheid om een biologische kaas te produceren in Val d'Usiers. De kaasmakerij van Napiot begon dus met de productie van de biologische Mont d'Or. Deze zachte, ongekookte, licht geperste kaas heeft een romige, licht zoute consistentie. Hij is wit tot ivoorkleurig en wordt verkocht in een doosje van sparrenhout.
(REF : 22101)
(REF : 22504)
(REF : 21360)
(REF : 21474)
(REF : 22011)
(REF : 30170)
(REF : 27505)
(REF : 27515)
(REF : 26100)
(REF : 20830)
(REF : 21370)
(REF : 20326)
(REF : 21361)
(REF : 21362)
(REF : 73750)
(REF : 214191)
De wens van 2 producenten, Pernet Fabrice en Bongay Nicolas, om biologische melkproducenten met een BOB te worden, leidde tot de mogelijkheid om een biologische kaas te produceren in Val d'Usiers. De kaasmakerij van Napiot begon dus met de productie van de biologische Mont d'Or. Deze zachte, ongekookte, licht geperste kaas heeft een romige, licht zoute consistentie. Hij is wit tot ivoorkleurig en wordt verkocht in een doosje van sparrenhout.