Smeerkaas met look en fijne kruiden (150 gr)

Ja
Productinformatie
Referentie : 21363
Melktype : Gepasteuriseerde koemelk
THT : THT
Kartoneenheid : 6
Minimum afname : 6
EAN : 3252920022038
Familie : Zuivel
Categorie : Kazen
Subcategorie : Koemelk

Productbeschrijving

Deze knoflook- en kruidenkaas, in een 100% recyclebare kartonnen doos, is gemaakt van gepasteuriseerde melk uit Bretagne. De dikke, romige textuur zonder toevoegingen of conserveringsmiddelen is ideaal om naar hartenlust mee te smeren, dippen of koken. Gebruik het als beleg op je boterhammen of geef een romige toets aan je favoriete gerechten.


Ingrediënten
Verse KAAS, water, ROOM, MELKeiwitten, zout, knoflook, bieslook, peterselie, verdikkingsmiddel (xanthaangom, johannesbroodpitmeel)

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

koemelk
Ardenner Jong (+/- 5 kg)

(REF : 21601)

koemelk
Crémeux de Bourgogne met Bleu d'Auvergne (200 gr)
Crémeux de Bourgogne is een kaas verrijkt met room. Hij brengt frisheid en zachtheid. De smeltende textuur brengt aroma's van verse room met een...

(REF : 24700)

koemelk
Abondance fruitier AOP 1/4 wiel (+/- 3 kg)
Een Franse BOB-kaas die symbool staat voor de Abondance-vallei. De naam van deze kaas komt van het dorp Abondance en ook van het koeienras...

(REF : 26900)

koemelk
"Meule du Plateau" (+/- 250 gr)
De Meule du Plateau Bio is een biologische harde kaas van rauwe koemelk, afkomstig van de Marguerite Happy Cow-keten. De soepele, romige textuur en...

(REF : 23956)

koemelk
Maquée (Platte kaas) de Manhay mager (250g)
Gepasteuriseerde volvette fromage blanc met 7% vet in de droge stof

(REF : 20328)

koemelk
Herve AOP (200 gr)

(REF : 214191)

koemelk
Gouda jong (+/- 4 kg)

(REF : 20001)

koemelk
Morbier 1/2 wiel (+/- 4 kg)
Morbier is een geperste, ongekookte kaas gemaakt van rauwe koemelk. Hij heeft een soepele, romige textuur en een licht romige smaak. Het...

(REF : 23903)

Kaasfondue (300 gr)
  • Nieuw
koemelk
Kaasfondue (300 gr)
Een heerlijke mix van drie kazen — Emmental (33 %), bergkaas (32 %) en Cheddar (32 %) — voor een romige en smaakvolle fondue. Minstens drie maanden...

(REF : 27504)

koemelk
Le Pain met daslook (+/- 2.7 kg)
Le Pain met daslook is een variatie op de klassieke versie en is gebaseerd op de traditie van abdijkazen. Het wordt gemaakt van gepasteuriseerde...

(REF : 20312)

koemelk
Brie met peper (+/- 1,7 kg)
Romige huisgemaakte Brie met peper vulling

(REF : 22009)

koemelk
Gouda oud in sneetjes (150gr)

(REF : 20005)

koemelk
Le Calendroz (+/- 330 gr)
Deze zachte kaas van koemelk van het camembert-type rijpt ongeveer 3 weken in onze kelders. De naam komt van de samentrekking van “Calendos”, het...

(REF : 21412)

koemelk
Le Picoleur (300 gr)
Deze romige kaas van koemelk rijpt tussen de 12 en 15 dagen. De naam komt van het epicuristische karakter van Daniel, oprichter en...

(REF : 21413)

koemelk
Le Moellon (300 gr)
Deze zachte, gewassen koeienkaas van het type Pont l'Evêque rijpt ongeveer 30 dagen in een kelder. De kaas dankt zijn naam aan de steen die...

(REF : 21411)

koemelk
Comté Fort St Antoine Réservation + 16 maanden (+/- 5 kg)
Deze Comté heeft een kenmerkende, smaakvolle en diepe smaak. Hij rijpt meer dan 16 maanden en heeft een boterachtige, licht gekristalliseerde...

(REF : 21115)