koemelk
Reblochon BOB (230 gr)(REF : 27515)
De Ardenner Bio geraspte kaas wordt gemaakt door de Biologische Kaasmakerij van Vielsalm, in het hart van de Belgische Ardennen. Deze kaas van gepasteuriseerde BIO koemelk rijpt minstens 8 weken om zijn volle en evenwichtige smaak te ontwikkelen. In handige geraspte vorm is hij ideaal voor gratins, pasta’s, quiches en alledaagse gerechten.
(REF : 27515)
(REF : 27511)
(REF : 20080)
(REF : 20007)
(REF : 20328)
(REF : 27505)
(REF : 21361)
(REF : 27251)
(REF : 21830)
(REF : 21115)
(REF : 20011)
(REF : 21363)
(REF : 30174)
(REF : 26904)
(REF : 22003)
(REF : 72909)
De Ardenner Bio geraspte kaas wordt gemaakt door de Biologische Kaasmakerij van Vielsalm, in het hart van de Belgische Ardennen. Deze kaas van gepasteuriseerde BIO koemelk rijpt minstens 8 weken om zijn volle en evenwichtige smaak te ontwikkelen. In handige geraspte vorm is hij ideaal voor gratins, pasta’s, quiches en alledaagse gerechten.