Filteren op
Merken
Belg
Veganistisch
Glutenvrij
THT
Bestelling
Bio
Type product
Filter
Quick order

Voorbestellingen - Eindejaarsfeesten

voorbestellingen--eindejaarsfeesten
PANETTONE TARWE - 500 gr

(REF : PROPA2)

koekjes
CHRISTMAS DISCOVERY BOX SYLVAIN SPECULAAS- SINTERKLAAS - metaal doos - 140 gr
Glutenvrije Sinterklaas Speculoos in een mooi metalen doosje.

(REF : GPF4350)

koekjes
SYLVAIN SPECULAAS- SANTA CHOCOLADE - metaal doos - 120 gr
Glutenvrije Santa Speculoos met donkere choclade in een mooi metalen doosje.

(REF : GPF4550)

koekjes
ADVENT KALENDER - 425 gr
Een unieke adventskalender met 24 glutenvrije snacks. Met het beste uit het Generous-assortiment: Sylvain Speculoos, Céline Citron, Charlotte...

(REF : GPF4910)

gevogelte
KERSTVOORBESTELLING 12/12 - Parelhoen (+/- 1,6 kg)
Vooraf bestellen voor Kerstmis, uitsluitend vóór vrijdag 12/12 (vóór 12 uur) voor ontvangst aan het begin van week 52.

(REF : 41023)

gevogelte
KERSTVOORBESTELLING 12/12 - Suprême parelhoen (+/- 1,8 kg - 6 st)
Het pintadesuprême van Belki is een verfijnd en mals stuk gevogelte, ideaal voor feestelijke menu’s. Geleverd in een schaaltje met 6 suprêmes...

(REF : 41049)

gevogelte
KERSTVOORBESTELLING 12/12 - Potten parelhoen (+/- 2,4 kg - 6 st)
De pintadebout is een smaakvol, mals stuk gevogelte, ideaal voor feestelijke gerechten. Geleverd in een schaaltje met 6 bouten (totaalgewicht +/-...

(REF : 41050)

gevogelte
PRECO - Eendfilet (+/- 400 gr)
De unieke smaak van biologische eendenfilet, met zijn zachte, romige textuur, is perfect voor het creëren van uitzonderlijke recepten! De eend van...

(REF : 40524)

gevogelte
PRECO - Eendenbil, volledig ontbeend (+/- 300 gr)
De unieke smaak van biologische eendenbout, met zijn zachte, romige textuur, is perfect voor het creëren van uitzonderlijke recepten! De eend van...

(REF : 40525)

spreads
VOORBESTELLING 21/11 - Terrine "Une nouvelle foie" (100 gr)
UNE NOUVELLE FOIE is een 100% plantaardige en verslavende terrine die een subtiele balans onthult tussen de delicatesse van cashewnoten, de...

(REF : 30120)

kant-en-klaarmaaltijden
VOORBESTELLING - Slakken in bladerdeeg (8 stuks - 100 gr)
Bordje slakken in bladerdeeg met biologische kruidenboterVerwarm opnieuw in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 10 tot 12 minuten

(REF : 73550)

kant-en-klaarmaaltijden
VOORBESTELLING - Bordje slakken 'à la Bourguignonne' (9 stuks - 100 gr)
Plaat van 9 opnieuw ingelegde slakken gevuld met biologische kruidenboter Verwarm opnieuw in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 10 tot 12...

(REF : 73551)

kalfsvlees
VOORBESTELLING - Zuurkool (600 gr)

(REF : 40141)

kant-en-klaarmaaltijden
VOORBESTELLING - Pâté van noten (1 kg)
Pâté aux noix. Un festin à base de différentes sortes de noix. Contient de la farine d'épeautre. Végétarien. Disponible en 4 fois 100 g ou en...

(REF : 62428)

kant-en-klaarmaaltijden
VOORBESTELLING - Pâté van noten (4 x 100 gr)
Pâté aux noix. Un festin à base de différentes sortes de noix. Contient de la farine d'épeautre. Végétarien. Disponible en 4 fois 100 g ou en...

(REF : 62429)

charcuterie
VOORBESTELLING - Bloedworst met druiven (250 gr)

(REF : 40131)

charcuterie
VOORBESTELLING - Witte bloedworst met druiven (250 gr)

(REF : 40135)

charcuterie
VOORBESTELLING - Witte bloedworst met kool (250 gr)

(REF : 40138)

charcuterie
VOORBESTELLING - Bloedworst met appelen (250 gr)

(REF : 40139)

banketbakkerij
VOORBESTELLING 19/12 - Glutenvrije rozijnen - 6 personen (700 gr)
Begin het nieuwe jaar feestelijk met de Driekoningentaart van So’Bake It, een ambachtelijke, glutenvrije bladerdeegtaart met echte boter, mooi...

(REF : 30621)

VOORBESTELLING 08/12 -...
  • Nieuw
banketbakkerij
VOORBESTELLING 08/12 - Glutenvrije en lactosevrije Exotic log (5/6 st - 700 gr)
Een lichte en zonnige creatie, ideaal om het feestmaal elegant af te sluiten. Onder de luchtige vanillemousse schuilt een mango-passievruchtcrème,...

(REF : 30637)

VOORBESTELLING 08/12 -...
  • Nieuw
banketbakkerij
VOORBESTELLING 08/12 - Glutenvrije Forest log (5/6 st - 700 gr)
Een rijke en verfijnde kerststronk voor liefhebbers van chocolade en noten. Met een romige hazelnootmousse, een vanillecrème, een knapperige laag...

(REF : 30638)