Daslook raclette van rauwe melk (1 wiel - +/- 4,5 kg)
Ingrediënten
MELK, Camarguezout, stremsel, fermenten, daslook
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
koemelk
Brillat Savarin gerijpt (200 gr)
Brillat Savarin IGP is een zachte, dubbele roomkaas met een bloomachtige korst. De zuurgraad neemt na verloop van tijd af en maakt plaats voor...
koemelk
Ricotta (250 gr)
Züger biologische ricotta is licht, rijk aan eiwitten en bijzonder mild. Perfect in gratins, pastagerechten of als groentevulling - voor een...
koemelk
Le Picoleur (300 gr)
Deze romige kaas van koemelk rijpt tussen de 12 en 15 dagen. De naam komt van het epicuristische karakter van Daniel, oprichter en...
koemelk
Kaas 0% lactosevrij (200 gr)
Milde smaak en veelzijdige toepassingen: Züger Frischkäse 0% lactosevrije kaas is perfect voor muesli's, desserts of als basis voor dips en...
koemelk
Petit crémeux (250 gr)
Deze dubbele romige koeienkaas rijpt tussen de 10 en 12 dagen. De oorsprong van zijn naam verwijst naar zijn kleine formaat en rijke, romige...
koemelk
Reblochon fruitier AOP (+/- 450 gr)
Deze historische kaas uit de Haute-Savoie wordt gemaakt van zachte rauwe melk en rijpt 21 dagen. Hij dankt zijn naam aan een oude lokale traditie...
koemelk
Cheddar hart (200 gr)
Valentijnsdag special! Deze 200g hartvormige vintage Cheddar heeft de smeuïge botersmaak die kenmerkend is voor een sterke Cheddar, met kruidige,...
koemelk
Coeur de Paille (+/- 1,2 kg)
Deze kaas, gemaakt van gepasteuriseerde koemelk, is verrassend zacht en romig, en zal je verbazen met zijn zachtheid en gulheid.
koemelk
Le Pain (+/- 2,6 kg)
Basé sur la tradition des fromages d’abbaye, le Pain Bioferme est produit à partir de lait cru biologique d’une qualité exceptionnelle. Sa croûte...
koemelk
Mamé Vî Bleu (+/- 450 gr)
Deze zachte, blauwgeaderde koeienkaas rijpt tussen de 4 en 6 weken in een kelder. De naam komt van Mamé = vriendelijk en Vi Bleu = het oude blauw....