Raclette van rauwe melk met 3 bessen (1 wiel - +/- 4,5 kg)
Ingrediënten
Rauwe MELK, Camarguezout, stremsel, fermenten, 3 bessen
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
koemelk
Brillat Savarin gerijpt (200 gr)
Brillat Savarin IGP is een zachte, dubbele roomkaas met een bloomachtige korst. De zuurgraad neemt na verloop van tijd af en maakt plaats voor...
koemelk
Cheddar rond met truffel (200 gr)
Deze portie Cheddar van 200 g wordt gemaakt van gepasteuriseerde koemelk in Somerset en is tot 12 maanden gerijpt. Hij heeft een romige textuur met...
koemelk
Geraspt emmental (200 gr)
Emmental Valmartin komt oorspronkelijk uit Beieren en wordt geproduceerd in hun eigen kaasmakerij met melk van hun eigen weilanden: de sleutel tot...
koemelk
Geraspte Ardenner (100 g)
De Ardenner Bio geraspte kaas wordt gemaakt door de Biologische Kaasmakerij van Vielsalm, in het hart van de Belgische Ardennen. Deze kaas van...
koemelk
Comté Juraflore 1/8 (+/- 5 kg)
Comté is een geperste, gekookte kaas gemaakt van rauwe koemelk en geproduceerd in de Franche-Comté. Hij rijpt minstens 6 maanden in de beroemde...
koemelk
Tomaat en rozemarijn smeerkaas (150g)
De zachtheid van de room combineert de frisheid van de tomaat met de aroma's van rozemarijn. De dikke, romige textuur is ideaal om naar hartenlust...
koemelk
Morbier 1/2 wiel (+/- 4 kg)
Morbier is een geperste, ongekookte kaas gemaakt van rauwe koemelk. Hij heeft een soepele, romige textuur en een licht romige smaak. Het...
koemelk
Le Calendroz (+/- 330 gr)
Deze zachte kaas van koemelk van het camembert-type rijpt ongeveer 3 weken in onze kelders. De naam komt van de samentrekking van “Calendos”, het...
koemelk
Le Picoleur (300 gr)
Deze romige kaas van koemelk rijpt tussen de 12 en 15 dagen. De naam komt van het epicuristische karakter van Daniel, oprichter en...