Rauwe melk raclette gerookt in beukenhout 1/2 wiel (+/- 3 kg)

Ja Ja
Productinformatie
Referentie : 22504
Melktype : Rauwe koemelk
Ferment : Melkzuurfermenten
THT : Best voor
Gegarandeerd houdbaarheid : Minimum 20 dagen
Kartoneenheid : 1
Minimum afname : 1
EAN : 2130258000007
Familie : Zuivel
Categorie : Kazen
Subcategorie : Koemelk

Productbeschrijving

Geperste rauwe kaas van volle rauwe melk, traditioneel gerookt boven beukenhout gedurende 36 uur bij 20°C, biologisch geteeld.Korst: morgée, oranje tot bruinPastei: ivoor- tot strogeel, stevig en smeltendSmaak: mild en rokerig


Ingrediënten
MELK, fermenten, stremsel, natriumchloride, onbehandeld zout

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

koemelk
Mozzarella (100 gr)
Vers, biologisch en gewoon lekker: deze mozzarella van Zwitserse kwaliteitsmelk is de perfecte combinatie met tomaten, basilicum en olijfolie......

(REF : 30173)

koemelk
Le Léger de Lathuy (300 gr)
Fromage bio artisanal à pâte molle et à croûte fleurie. Il est fabriqué à partir de lait cru biologique de très grande qualité. Fromage fabriqué à...

(REF : 20302)

koemelk
Crémeux de Bourgognemet truffel (+/- 500 gr)
Crémeux de Bourgogne is een kaas verrijkt met room. De truffel voegt een karakteristieke paddenstoelensmaak en bostoetsen toe, terwijl de romige...

(REF : 24710)

koemelk
Etivaz BOB 1/6 wiel (+/- 3,5 kg)
Etivaz BOB (bloemig) is minimaal 135 dagen gerijpt. De typische bloemige smaak van deze kaas is herkenbaar, met aroma's die al goed aanwezig zijn...

(REF : 20394)

koemelk
Gorgonzola (170 gr)
Biologische Gorgonzola BOB is een blauwaderkaas die wordt geproduceerd in de regio's Piemonte en Lombardije in Noord-Italië. De kaas wordt gemaakt...

(REF : 26006)

koemelk
Tommette de Yenne met rauwe melk (+/- 850 gr)
Biologische Tommette de Yenne is een zachte, geurige, ongekookte geperste kaas gemaakt van volle melk. De kaas rijpt zes weken in traditionele...

(REF : 22501)

koemelk
Scamorza Affumicata (+/- 720 gr)

(REF : 27505)

koemelk
Gerookte koe Gouda (+/- 5 kg)

(REF : 26393)

koemelk
Maquée (Platte Kaas) de Manhay (250gr)
Gepasteuriseerde volvette witte kaas met 30% vet in de droge stof

(REF : 20326)

koemelk
Le Doré de Lathuy (300 gr)
Fromage bio artisanal à pâte molle et à croûte fleurie. Il est fabriqué à partir de lait cru biologique de très grande qualité. Fromage fabriqué à...

(REF : 203041)

koemelk
Le Picoleur (300 gr)
Deze romige kaas van koemelk rijpt tussen de 12 en 15 dagen. De naam komt van het epicuristische karakter van Daniel, oprichter en...

(REF : 21413)

koemelk
Blanc Coucou thym, curry & coriandre (+/- 2 kg)

(REF : 22105)

koemelk
Reblochon fruitier AOP (+/- 450 gr)
Deze historische kaas uit de Haute-Savoie wordt gemaakt van zachte rauwe melk en rijpt 21 dagen. Hij dankt zijn naam aan een oude lokale traditie...

(REF : 26901)

koemelk
Cheddar rond met truffel (200 gr)
Deze portie Cheddar van 200 g wordt gemaakt van gepasteuriseerde koemelk in Somerset en is tot 12 maanden gerijpt. Hij heeft een romige textuur met...

(REF : 27306)

koemelk
Herve AOP (100 gr)

(REF : 21419)

koemelk
Bellie jeune - gouda (+/- 4 kg)
Bellie is de goudse kaas van Het Hinkelspel, traditioneel gerijpt op houten planken. Vergelijkbaar met de boerenkaas uit Nederland, is deze goudse...

(REF : 20396)