Raclette met wilde knoflook 1/2 (+/- 3 kg)
Ingrediënten
MELK, gevriesdroogde melkfermenten, microbiële coagulant, gedroogde berenknoflook, zout
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
koemelk
Natuur cream cheese (150 gr)
Deze zachte, romige en smeuïge biologische verse kaas wordt gemaakt van volle melk verrijkt met verse room. Heerlijk op een sneetje brood, in een...
koemelk
Le Picoleur (300 gr)
Deze romige kaas van koemelk rijpt tussen de 12 en 15 dagen. De naam komt van het epicuristische karakter van Daniel, oprichter en...
koemelk
Taleggio DOP (+/- 2 kg)
Taleggio DOP BIO is een zachte kaas die wordt geproduceerd in de valleien van Lombardije en andere regio's in Noord-Italië. Hij wordt gemaakt van...
koemelk
Cheddar met truffel (1 kg)
Deze 1kg Cheddar wordt gemaakt van gepasteuriseerde koemelk in Somerset en is tot 12 maanden gerijpt. Hij heeft een romige textuur met stukjes...
koemelk
Langres BOB (200 gr)
Langres BOB is al 30 jaar ons paradepaardje. Quaintrelle is de enige producent van biologische Langres BOB. Het is een kaas van 200 g die...
koemelk
Ricotta (250 gr)
Koeienricotta is een verse kaas gemaakt van de wei van biologisch geteelde gepasteuriseerde koemelk. Met zijn lichte, luchtige textuur is deze...
koemelk
Berloumi grillkaas (270 gr)
Berloumi is een grillkaas om te bakken, grillen, BBQ’en zelfs te frituren. Eet hem met veel groenten in een lekkere salade, wrap of burger. Hij...
koemelk
Reblochon (450 gr)
De oorsprong van Reblochon gaat terug tot de 13e eeuw in de valleien van de Haute-Savoie. In die tijd vroegen landeigenaren de boeren een...