St-Marcellin keramiek (80 gr)
Saint-Marcellin is een kleine kaas van 80 gram, bekend en gewaardeerd door kaasliefhebbers, en heeft sinds 2013 een BGA-status. De oorsprong ervan gaat terug tot de 15e eeuw! De eerste vermeldingen van Saint-Marcellin zijn terug te vinden in de kasboeken van de intendance van koning Lodewijk XI. Saint-Marcellin kenmerkt zich door een open en matig zoute smaak met fruitige en honingachtige aroma's.
Ingrediënten
MELK, fermenten, onbehandeld fijn zout, stremsel, calciumchloride, geotrichum, rijpingsgist
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
koemelk
Gouda van koe met truffel (+/- 5 kg)
Bio Truffo is een biologische kaas met vegetarisch stremsel. Deze romige kaas bevat stukjes biologische Italiaanse zwarte truffel. De intense...
koemelk
Kerrie smeerkaas (150g)
De zoetheid van room gecombineerd met de intensiteit van kerrie! De dikke, romige textuur is ideaal om naar hartenlust mee te smeren, dippen of...
koemelk
Ricotta (250 gr)
Züger biologische ricotta is licht, rijk aan eiwitten en bijzonder mild. Perfect in gratins, pastagerechten of als groentevulling - voor een...
koemelk
Brillat Savarin gerijpt (200 gr)
Brillat Savarin IGP is een zachte, dubbele roomkaas met een bloomachtige korst. De zuurgraad neemt na verloop van tijd af en maakt plaats voor...
koemelk
Cream cheese met kruiden (150 gr)
Deze verse kaas wordt gemaakt van volle melk en verrijkt met verse room voor een zachte en romige smaak. Hij wordt op smaak gebracht met fijne...
koemelk
Vieux Liège natuurkorst (+/- 5 kg)
Deze rijke kaas uit de Ardennen is ideaal als aperitief of op een sneetje brood en heeft onder zijn harde korst een aroma van groene weiden dat...
koemelk
Ptit Robin (125 gr)
P'TIT ROBIN BIO zero lactose is zacht en gul met een lichte notensmaak en een “knapperig-smeltende” sensatie. Gemakkelijk te eten en ideaal als...
koemelk
Gruyère 1/8 wiel (+/- 4,5 kg)
Gruyère wordt gemaakt met biologische melk van boerderijen die de richtlijnen van BIO-Suisse nauwgezet naleven. Hij wordt gemaakt volgens een...
koemelk
St-Félicien keramiek (150 gr)
De grote broer van Saint-Marcellin IGP in zijn productie- en raffinagemethode, de Saint-Félicien Bio Vercors Melk is dikker, voller en romiger. De...
koemelk
Lactosevrije mascarpone (250 gr)
Romig, zacht en lactosevrij: mascarpone van Züger Frischkäse geeft je keuken een Italiaans tintje. Perfect voor tiramisu, maar ook lekker op brood...
koemelk
PRECO - Crémeux vers (+/- 2 kg)
De naam van deze verse kaas van koemelk verwijst naar de zeer romige textuur. Hij heeft een ivoorkleurige pasta. Hij wordt geleverd in een rond...
koemelk
Lactosevrije platte kaas (400 gr)
Deze natuurplattekaas wordt in de Ariège (Frankrijk) gemaakt van Franse biologische koemelk en is volledig lactosevrij. Hij behoudt een gladde...
koemelk
Le Doré de Lathuy (300 gr)
Fromage bio artisanal à pâte molle et à croûte fleurie. Il est fabriqué à partir de lait cru biologique de très grande qualité. Fromage fabriqué à...
koemelk
Geraspt emmental (1 kg)
Emmental Valmartin komt oorspronkelijk uit Beieren en wordt geproduceerd in hun eigen kaasmakerij met melk van hun eigen weilanden: de sleutel tot...
‹ ›
Saint-Marcellin is een kleine kaas van 80 gram, bekend en gewaardeerd door kaasliefhebbers, en heeft sinds 2013 een BGA-status. De oorsprong ervan gaat terug tot de 15e eeuw! De eerste vermeldingen van Saint-Marcellin zijn terug te vinden in de kasboeken van de intendance van koning Lodewijk XI. Saint-Marcellin kenmerkt zich door een open en matig zoute smaak met fruitige en honingachtige aroma's.