Le Pain (+/- 2,6 kg)

Ja Ja Ja
Productinformatie
Referentie : 20307
Merk : BIOFERME
Melktype : Rauwe koemelk
Ferment : Melkzuurfermenten
THT : Best voor
Gegarandeerd houdbaarheid : Minimum 20 dagen
Kartoneenheid : 1
Minimum afname : 1
Technische fiche :
Downloaden PAIN BIOFERME.DOCX
EAN : 5413444100130
Familie : Zuivel
Categorie : Kazen
Subcategorie : Koemelk

Productbeschrijving

Basé sur la tradition des fromages d’abbaye, le Pain Bioferme est produit à partir de lait cru biologique d’une qualité exceptionnelle. Sa croûte naturelle est le fruit d’un équilibre entre bactéries naturelles d’affinage et de moisissures. Celle-ci est obtenue à la suite de nombreux lavages à l’eau salée. Son goût est caractéristique d’un fromage trappiste au lait cru, affiné 4 semaines sur planche. Son arrière-goût de noisette ne vous laissera pas insensible. La couleur de sa pâte varie suivant la saison. Son poids est d’environ 2,6kg, il se tranche facilement est convient également pour raclette.


Ingrediënten
MELK, stremsel, fermenten, zout

Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

koemelk
Mamé Vî Bleu (+/- 450 gr)
Deze zachte, blauwgeaderde koeienkaas rijpt tussen de 4 en 6 weken in een kelder. De naam komt van Mamé = vriendelijk en Vi Bleu = het oude blauw....

(REF : 21415)

koemelk
Etivaz BOB 1/6 wiel (+/- 3,5 kg)
Etivaz BOB (bloemig) is minimaal 135 dagen gerijpt. De typische bloemige smaak van deze kaas is herkenbaar, met aroma's die al goed aanwezig zijn...

(REF : 20394)

koemelk
Gesneden lactosevrije Gouda kaas (150 gr)
Deze biologische, lactosevrije Gouda, gemaakt van melk van koeien die op biologische boerderijen worden gehouden, heeft een zeer milde smaak en is...

(REF : 71902)

koemelk
Natuur California (150 gr)

(REF : 27510)

koemelk
Crémeux de Bourgogne met Bleu d'Auvergne (200 gr)
Crémeux de Bourgogne is een kaas verrijkt met room. Hij brengt frisheid en zachtheid. De smeltende textuur brengt aroma's van verse room met een...

(REF : 24700)

koemelk
Gerijpte Le Valèt (+/- 3 kg)
Valèt, in zijn gerijpte versie (meer dan 6 maanden), is een milde, licht fruitige kaas met een zachte, smeltende textuur. De kaas kan in...

(REF : 27251)

koemelk
Comté Réserve - 12-14 maanden (+/- 4,5 kg)
De smaak van deze Comté is rijk, delicaat en vol. Hij rijpt 12 tot 14 maanden en heeft een fijne textuur die smelt op de tong. Ideaal voor een...

(REF : 21116)

koemelk
Cheddar met truffel (1 kg)
Deze 1kg Cheddar wordt gemaakt van gepasteuriseerde koemelk in Somerset en is tot 12 maanden gerijpt. Hij heeft een romige textuur met stukjes...

(REF : 27307)

koemelk
Tomme de Stavelot (+/- 1,7 kg)

(REF : 26805)

koemelk
Gouda met komijn in sneetjes (150gr)

(REF : 20007)

koemelk
California met kruiden (150 gr)

(REF : 27511)

koemelk
Reblochon (450 gr)
De oorsprong van Reblochon gaat terug tot de 13e eeuw in de valleien van de Haute-Savoie. In die tijd vroegen landeigenaren de boeren een...

(REF : 27801)

koemelk
Geraspte Ardenner (100 g)
De Ardenner Bio geraspte kaas wordt gemaakt door de Biologische Kaasmakerij van Vielsalm, in het hart van de Belgische Ardennen. Deze kaas van...

(REF : 21638)

koemelk
Cantal AOP (+/- 2,5 kg)

(REF : 27506)

koemelk
Lactosevrij parmezaanse kaas (150 gr)
De authentieke Parmigiano Reggiano van Danatel is afkomstig van een kleine familieboerderij in de regio Emilia-Romagna. Hij rijpt 18 maanden, is...

(REF : 71905)

koemelk
Gorgonzola (170 gr)
Biologische Gorgonzola BOB is een blauwaderkaas die wordt geproduceerd in de regio's Piemonte en Lombardije in Noord-Italië. De kaas wordt gemaakt...

(REF : 26006)