koemelk
Le Pain met daslook (+/- 2.7 kg)(REF : 20312)
Comté is een geperste, gekookte kaas gemaakt van rauwe koemelk en geproduceerd in de Franche-Comté. Hij rijpt minstens 6 maanden in de beroemde Caves du Fort des Rousses. Hij onderscheidt zich door zijn soepele, fijne, romige textuur en subtiele aromatische palet van plantaardige en fruitige noten.
(REF : 20312)
(REF : 22504)
(REF : 24601)
(REF : 20327)
(REF : 26411)
(REF : 27304)
(REF : 27511)
(REF : 20830)
(REF : 27513)
(REF : 27510)
(REF : 30172)
(REF : 29010)
(REF : 23956)
(REF : 22006)
(REF : 20344)
(REF : 21371)
Comté is een geperste, gekookte kaas gemaakt van rauwe koemelk en geproduceerd in de Franche-Comté. Hij rijpt minstens 6 maanden in de beroemde Caves du Fort des Rousses. Hij onderscheidt zich door zijn soepele, fijne, romige textuur en subtiele aromatische palet van plantaardige en fruitige noten.