St-Félicien keramiek (150 gr)

Ja Ja
Productinformatie
Referentie : 24802
Melktype : Gethermiseerde koemelk
Ferment : Melkzuurfermenten
THT : THT
Gegarandeerd houdbaarheid : Minimum 10 dagen
Kartoneenheid : 6
Minimum afname : 3
EAN : 3760104010790
Familie : Zuivel
Categorie : Kazen
Subcategorie : Koemelk

Productbeschrijving

De grote broer van Saint-Marcellin IGP in zijn productie- en raffinagemethode, de Saint-Félicien Bio Vercors Melk is dikker, voller en romiger. De Saint-Félicien, een hand gevormde kaas, heeft een melkachtige pasta met een bloemige, ivoorkleurige, licht gerimpelde en soepele korst.


Ingrediënten
MELK, fermenten, gepasteuriseerde room, onbehandeld fijn zout, stremsel, calciumchloride, geotrichum, rijpingsgist

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

koemelk
Gouda look & basilicum in sneetjes (150gr)

(REF : 20008)

koemelk
Comté Marcel Petite 8-12 maanden (+/- 4,5 kg)
De smaak van deze Comté is fruitig en heerlijk. Met zijn 8 tot 12 maanden rijping is de kaas zacht en oplosbaar. Ideaal voor sandwiches, brunches...

(REF : 21114)

koemelk
Cottage Cheese (200 gr)

(REF : 27508)

koemelk
PRECO - Verse kaas fijne kruiden - Maquée de Manhay (5 kg)
Gepasteuriseerde volvette fromage blanc met 30% vet in de droge stof, gegarneerd met stukjes ui en bieslook

(REF : 20336)

Kaasfondue (300 gr)
  • Nieuw
koemelk
Kaasfondue (300 gr)
Een heerlijke mix van drie kazen — Emmental (33 %), bergkaas (32 %) en Cheddar (32 %) — voor een romige en smaakvolle fondue. Minstens drie maanden...

(REF : 27504)

koemelk
Brie natuur (+/- 1,5 kg)
Een romige Brie gemaakt van biologische Belgische koemelk, ideaal voor tapas, spreads, salades en gratins.

(REF : 22005)

koemelk
Meule de Savoie 1/8 ste wiel (+/- 5 kg)
Deze fijne, fruitige kaas heeft een geperste, gekookte pasta en een gouden korst. Na minimaal 4 tot 6 maanden rijping heeft hij een zeer fijne,...

(REF : 22507)

koemelk
Gouda jong (+/- 4 kg)

(REF : 20001)

koemelk
"Meule du Plateau" (+/- 250 gr)
De Meule du Plateau Bio is een biologische harde kaas van rauwe koemelk, afkomstig van de Marguerite Happy Cow-keten. De soepele, romige textuur en...

(REF : 23956)

koemelk
Le crémeux (150 gr)
Romige, zachte kaas uit de regio van het Pays de Herve, met een milde en frisse smaak en een licht boterachtig accent.

(REF : 23958)

koemelk
Gerookte koe Gouda (+/- 5 kg)

(REF : 26393)

koemelk
Gouda met fenegriek en koriander (+/- 4kg)

(REF : 20031)

koemelk
Le Pain met daslook (+/- 2.7 kg)
Le Pain met daslook is een variatie op de klassieke versie en is gebaseerd op de traditie van abdijkazen. Het wordt gemaakt van gepasteuriseerde...

(REF : 20312)

koemelk
Kerrie smeerkaas (150g)
De zoetheid van room gecombineerd met de intensiteit van kerrie! De dikke, romige textuur is ideaal om naar hartenlust mee te smeren, dippen of...

(REF : 21361)

koemelk
Parmezaan Reggiano AOP 12 maanden (200 gr)
Biologische Parmigiano Reggiano wordt in Italië gemaakt van ongepasteuriseerde koemelk. Deze Parmezaanse kaas is een harde, gekookte kaas met een...

(REF : 26002)

koemelk
Mozzarella (100 gr)
Mozzarella is een verse snarkaas gemaakt van volle gepasteuriseerde biologische koemelk, gecertificeerd IT BIO 006. De zachte textuur en milde...

(REF : 26008)