Pas de bleu (+/- 2 kg)

Ja Ja Ja
Productinformatie
Referentie : 20412
Melktype : Rauwe koemelk
Ferment : Melkzuurbacteriën & Penicilium Roqueforti
THT : Best voor
Gegarandeerd houdbaarheid : Minimum 20 dagen
Kartoneenheid : 1
Minimum afname : 1
EAN : 5425017573210
Familie : Zuivel
Categorie : Kazen
Subcategorie : Koemelk

Productbeschrijving

Pas de Bleu is de blauwschimmelkaas van Het Hinkelspel, gemaakt van rauwe koemelk. Hij wordt met de hand gezouten met ongeraffineerd zeezout. Na het prikken (om de schimmelgroei te bevorderen) krijgt de penicillium roqueforti rustig de tijd om te groeien en zijn werk te doen.


Ingrediënten
MELK wrongel, fermenten, stremsel, zout, blauwschimmel

Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

koemelk
Coeur de Paille (+/- 1,2 kg)
Deze kaas, gemaakt van gepasteuriseerde koemelk, is verrassend zacht en romig, en zal je verbazen met zijn zachtheid en gulheid.

(REF : 24104)

koemelk
Parmezaan Reggiano Krullen (80 gr)
Parmigiano Reggiano DOP BIO in schaafsel is een harde kaas gemaakt van rauwe melk uit de regio's Parma, Reggio Emilia, Modena, Bologna en Mantua in...

(REF : 26004)

koemelk
Lactosevrij parmezaanse kaas (150 gr)
De authentieke Parmigiano Reggiano van Danatel is afkomstig van een kleine familieboerderij in de regio Emilia-Romagna. Hij rijpt 18 maanden, is...

(REF : 71905)

koemelk
Comté AOP Prestige 16 maanden (+/- 4 kg)
Na 16 maanden in de rijpingskelder ontwikkelt deze Comté krachtige aroma's met sterke geroosterde en dierlijke toetsen. Zijn stevige maar soepele...

(REF : 23950)

koemelk
Tommette fermière met bloemen (+/- 1,9 kg)

(REF : 21371)

koemelk
Kerrie smeerkaas (150g)
De zoetheid van room gecombineerd met de intensiteit van kerrie! De dikke, romige textuur is ideaal om naar hartenlust mee te smeren, dippen of...

(REF : 21361)

koemelk
Petit crémeux de Bourgogne met truffel (100 gr)

(REF : 24705)

koemelk
Lactosevrije verse kaas met kruiden (150 gr)
Romig, fris en veelzijdig: Züger lactosevrije fromage frais met kruiden is ideaal op brood, in koude gerechten of als ingrediënt in warme gerechten.

(REF : 30175)

koemelk
Le Petit Lathuy (300 gr)
Le Petit Lathuy est un fromage bio à pâte molle fabriqué à partir de lait cru de vache uniquement, de la forme de petite roue de 12 cm de diamètre,...

(REF : 20303)

koemelk
Comté Juraflore 1/8 (+/- 5 kg)
Comté is een geperste, gekookte kaas gemaakt van rauwe koemelk en geproduceerd in de Franche-Comté. Hij rijpt minstens 6 maanden in de beroemde...

(REF : 23901)

koemelk
Natuur cream cheese (150 gr)
Deze zachte, romige en smeuïge biologische verse kaas wordt gemaakt van volle melk verrijkt met verse room. Heerlijk op een sneetje brood, in een...

(REF : 21670)

koemelk
Blanc Coucou tomate basilic (+/- 2 kg)

(REF : 22101)

koemelk
Emmental portie (220 gr)
Emmental Valmartin komt oorspronkelijk uit Beieren en wordt geproduceerd in hun eigen kaasmakerij met melk van hun eigen weilanden: de sleutel tot...

(REF : 21831)

koemelk
Comté Marcel Petite 8-12 maanden (+/- 4,5 kg)
De smaak van deze Comté is fruitig en heerlijk. Met zijn 8 tot 12 maanden rijping is de kaas zacht en oplosbaar. Ideaal voor sandwiches, brunches...

(REF : 21114)

koemelk
Zwarte knoflook Gouda (+/- 4 kg)

(REF : 20016)

koemelk
Abondance fruitier AOP 1/4 wiel (+/- 3 kg)
Een Franse BOB-kaas die symbool staat voor de Abondance-vallei. De naam van deze kaas komt van het dorp Abondance en ook van het koeienras...

(REF : 26900)