Brie met peper (+/- 1,7 kg)
Romige huisgemaakte Brie met peper vulling
Ingrediënten
MELK, stremsel, fermenten, zout, penicilium, calciumchloride, zwarte peper, knoflookpoeder
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
koemelk
Li Grand Rossê (+/- 1,3 kg)
Een grotere versie van Li P'tit Rossê, Grand Rossê is een zachte biologische kaas. Hij heeft dezelfde eigenschappen als Li P'tit Rossê, maar in een...
koemelk
Emmental blok (+/- 3 kg)
Emmental Valmartin komt oorspronkelijk uit Beieren en wordt geproduceerd in hun eigen kaasmakerij met melk van hun eigen weilanden: de sleutel tot...
koemelk
Petit crémeux (250 gr)
Deze dubbele romige koeienkaas rijpt tussen de 10 en 12 dagen. De oorsprong van zijn naam verwijst naar zijn kleine formaat en rijke, romige...
koemelk
Brillat Savarin gerijpt (200 gr)
Brillat Savarin IGP is een zachte, dubbele roomkaas met een bloomachtige korst. De zuurgraad neemt na verloop van tijd af en maakt plaats voor...
koemelk
Le crémeux (150 gr)
Romige, zachte kaas uit de regio van het Pays de Herve, met een milde en frisse smaak en een licht boterachtig accent.
koemelk
Li Ptit Rossê (180 gr)
Deze biologische zachte kaas heeft een vierkante vorm. Hij wordt verkocht in een klein formaat en zijn typische smaak lijkt op die van een milde...
koemelk
Gouda van koe met truffel (+/- 5 kg)
Bio Truffo is een biologische kaas met vegetarisch stremsel. Deze romige kaas bevat stukjes biologische Italiaanse zwarte truffel. De intense...
koemelk
Etivaz BOB 1/6 wiel (+/- 3,5 kg)
Etivaz BOB (bloemig) is minimaal 135 dagen gerijpt. De typische bloemige smaak van deze kaas is herkenbaar, met aroma's die al goed aanwezig zijn...
koemelk
Mascarpone (250 gr)
Biologische mascarpone van Züger Frischkäse geeft je keuken een Italiaans tintje. Heerlijk in tiramisu, op brood of als basis voor zelfgemaakte dips.
Romige huisgemaakte Brie met peper vulling