PRECO - Le Grand Fagnê (+/- 700 gr)

Ja Ja Ja
Productinformatie
Referentie : 20350
Merk : BIOFERME
Melktype : Gepasteuriseerde koemelk
Ferment : Melkzuurfermenten
THT : THT
Kartoneenheid : 1
Minimum afname : 1
Familie : Zuivel
Categorie : Kazen
Subcategorie : Koemelk

Productbeschrijving

Biologische kaas van gethermiseerde koemelk, zacht, met een saffraankleurige gemengde korst


Ingrediënten
Gepasteuriseerde koemelk, zout, melk enzymen, geotrichum, dierlijk stremsel, kleurstof : Annatto Norbixine

Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

koemelk
Comté AOP rijp 12 maanden (+/- 4 kg)
Deze Comté kaas, die een jaar rijpt in de Franse Jura, zal je gehemelte verrukken met zijn vleugjes noten (walnoten, hazelnoten of kastanjes). Zijn...

(REF : 23951)

koemelk
Raclette met wilde knoflook 1/2 (+/- 3 kg)

(REF : 22502)

koemelk
Camembert van rauwe melk (250 gr)
Deze Camembert is gemaakt van rauwe biologische koemelk die streng geselecteerd is bij producenten in de Normandische bocage en biedt een scala aan...

(REF : 26100)

koemelk
Brie met truffel (+/- 1,5 kg)
Een romige, huisgemaakte Brie met een subtiele truffelsmaak.

(REF : 22011)

koemelk
Cheddar rond met truffel (200 gr)
Deze portie Cheddar van 200 g wordt gemaakt van gepasteuriseerde koemelk in Somerset en is tot 12 maanden gerijpt. Hij heeft een romige textuur met...

(REF : 27306)

koemelk
Petit crémeux (250 gr)
Deze dubbele romige koeienkaas rijpt tussen de 10 en 12 dagen. De oorsprong van zijn naam verwijst naar zijn kleine formaat en rijke, romige...

(REF : 21405)

koemelk
Etivaz BOB 1/6 wiel (+/- 3,5 kg)
Etivaz BOB (bloemig) is minimaal 135 dagen gerijpt. De typische bloemige smaak van deze kaas is herkenbaar, met aroma's die al goed aanwezig zijn...

(REF : 20394)

koemelk
Gorgonzola (170 gr)
Biologische Gorgonzola BOB is een blauwaderkaas die wordt geproduceerd in de regio's Piemonte en Lombardije in Noord-Italië. De kaas wordt gemaakt...

(REF : 26006)

koemelk
Ardenner Belegen (+/- 5 kg)

(REF : 21603)

koemelk
Mère Michèle (240 gr)
Deze zachte kaas van koemelk van het Reblochon-type rijpt ongeveer 20 dagen in onze kelders. De naam komt van de voornaam van Michèle, de vrouw van...

(REF : 21437)

koemelk
Charmeux rouge koe ( +/- 3.5kg)

(REF : 20029)

koemelk
Bellie jeune - gouda (+/- 4 kg)
Bellie is de goudse kaas van Het Hinkelspel, traditioneel gerijpt op houten planken. Vergelijkbaar met de boerenkaas uit Nederland, is deze goudse...

(REF : 20396)

koemelk
Lactosevrije mascarpone (250 gr)
Romig, zacht en lactosevrij: mascarpone van Züger Frischkäse geeft je keuken een Italiaans tintje. Perfect voor tiramisu, maar ook lekker op brood...

(REF : 30172)

koemelk
Emmental bloc rauwe melk (+/- 3,2 kg)
Emmental is een geperste, gekookte kaas die traditioneel wordt gemaakt van rauwe koemelk. De biologische melk wordt verzameld in de Franche-Comté....

(REF : 21810)

koemelk
"Meule du Plateau" (+/- 250 gr)
De Meule du Plateau Bio is een biologische harde kaas van rauwe koemelk, afkomstig van de Marguerite Happy Cow-keten. De soepele, romige textuur en...

(REF : 23956)

koemelk
PRECO - Verse kaas natuur - Maquée de Manhay (5 kg)
Gepasteuriseerde volvette witte kaas met 35% vet in de droge stof

(REF : 20332)