specerijen
NAVULVERPAKKING CURRY MADRAS - 100 gr(REF : ECOCURM2)
Dit kruidenmix voor glühwein voegt tonen toe van kaneel, sinaasappelschil, kruidnagel, peper en gember. Om glühwein te maken verwarm je 1/2 liter rode wijn met 3 eetlepels van het mengsel, voeg je bruine suiker of honing naar smaak toe en laat je het 5 minuten trekken voordat je het zeeft. Warme wijnkruiden kunnen ook worden gebruikt in warme appelsap of sangria.
(REF : ECOCURM2)
(REF : COPL1)
(REF : XCOVBD)
(REF : COCD1)
(REF : ECOCA1)
(REF : COVCD4)
(REF : XCOVMU44)
(REF : COVCUM5)
(REF : ECOPA1)
(REF : ECOPO3)
(REF : COSPEC)
(REF : COPJ1)
(REF : COCM2)
(REF : COMMA1)
(REF : ECOVAIS)
(REF : ECOCM2)
Dit kruidenmix voor glühwein voegt tonen toe van kaneel, sinaasappelschil, kruidnagel, peper en gember. Om glühwein te maken verwarm je 1/2 liter rode wijn met 3 eetlepels van het mengsel, voeg je bruine suiker of honing naar smaak toe en laat je het 5 minuten trekken voordat je het zeeft. Warme wijnkruiden kunnen ook worden gebruikt in warme appelsap of sangria.