NAVULVERPAKKING CURRY MADRAS
- 35 gr
Een mengeling van specerijen die niet mag ontbreken in de Indiase keuken. Sterk gekruid, is het een perfecte specerij voor groentegerechten en alle Indiase bereidingen.
Ingrediënten
kurkuma, koreander poeder, piment, fenegriek, komijn, gele mosterd, zwarte peper, venkel, look
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
specerijen
GELE MOSTERD ZAADJES
- 500 gr
Gele mosterd, ook wel witte mosterd genoemd, staat bij tuinders bekend als groenbemester. De pittige smaak kan een groot aantal gerechten...
specerijen
3 PEPERS MENGELING
- 45 gr
De pittige drie-eenheid witte peper - zwarte peper - roze bessen...Geheel of versgemalen, deze bessen geven smaak en kleur aan uw...
specerijen
LAOS GEMALEN
- 25 gr
Minder pikant dan gember, met peper- en citrustoetsen; galanga of laoskruid wordt in de aziatische keuken gebruikt: gesauteerde groenten, soepen,...
specerijen
COMBAVA BLAD
- 10 gr
Suggestie: stevige smaakmaker voor de orientaalse keuken, bij vis en gevogelte
specerijen
KRUIDNAGEL HEEL
- 500 gr
De kruidnagel is niets minder dan de bloemknop van de kruidnagel, die is gedroogd. Gebruiksaanwijzing: essentiële specerij traditioneel gebruikt...
specerijen
GUACAMOLE KRUIDEN
- 45 gr
Suggestie: voeg 1 koffielepel kruiden toe per avocado. Zouten naar smaak en citroensap toevoegen.
specerijen
NAVULVERPAKKING KNOFLOOKGRIES
- 45 gr
Basiskruiderij in de keuken overal ter wereld. Brengt talloze gerechten op smaak, past bij vlees, wild en vis. Gaat goed samen met allerlei soorten...
specerijen
NAVULVERPAKKING KOMIJN ZAAD
- 500 gr
Komijn, een essentieel kruid, is aanwezig in een groot aantal culinaire tradities.In hele zaden.Gebruiksaanwijzing: ideaal bij kaas (munster), vis...
specerijen
SUMAC POEDER
- 35 gr
Deze specerij met een fruitige, zure smaak wordt al sinds de oudheid in het Midden-Oosten gebruikt en is een uitstekende vervanger voor citroen en...
specerijen
CURRY MADRAS STERK
- 35 gr
Madras is de oude naam van Chennai, de hoofdstad van de staat Tami nadu, een regio in het zuiden van India. Dit is een van de oudste...
Een mengeling van specerijen die niet mag ontbreken in de Indiase keuken. Sterk gekruid, is het een perfecte specerij voor groentegerechten en alle Indiase bereidingen.