NAVULVERPAKKING CURRY MADRAS
- 35 gr
Een mengeling van specerijen die niet mag ontbreken in de Indiase keuken. Sterk gekruid, is het een perfecte specerij voor groentegerechten en alle Indiase bereidingen.
Ingrediënten
kurkuma, koreander poeder, piment, fenegriek, komijn, gele mosterd, zwarte peper, venkel, look
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
specerijen
CURRY MADRAS
- 35 gr
Suggestie: stevige smaakmaker voor de orientaalse keuken, bij vis en gevogelte
specerijen
KARWIJZAAD
- 45 gr
Schermbloemig zaad van de anijsfamilie, geproduceerd in Noord-Europa. De geur en smaak van karwij is scherp en licht bitter. Ze voegen een...
specerijen
KRUIDNAGEL HEEL
- 30 gr
Bio duurzame handelIndringend, warm en rijk aroma. Sterke, scherpe en scherpe smaak.Kruidnagel zijn niet-uitgekomen knoppen van een kleine...
specerijen
KANEEL GEMALEN
- 35 gr
Zoete geur, zoet en aangenaam aroma, delicaat maar intens. Levendige en duidelijk gedefinieerde smaak.Kaneel is de gedroogde bast van de...
specerijen
MUSKAATNOOT HEEL
- 500 gr
Nootmuskaat is het zaad van de nootmuskaatboom, een tropische boom. Een essentieel kruid, het parfumeert veel van onze zoete en hartige gerechten,...
specerijen
MUSKAATNOOT HEEL
- 30 gr
Bijzonder rijk en warm, licht zoet aroma.Nootmuskaat groeit aan een groenblijvende boom, afkomstig uit de Banda-eilanden, in de archipel van de...
specerijen
NAVULVERPAKKING ZOETE PAPRIKA
- 40 gr
Paprika is een peper die niet pikant is. Het is vaak in de vorm van een licht kruidig rood poeder. Het wordt veel gebruikt in Spanje en de Balkan....
specerijen
NAVULVERPAKKING GRILL KRUIDEN
- 120 gr
suggesties: marinades: 1 soeplepel mengeling in 5 soeplepels olijfolie. Laat het vlees hierin marineren gedurende verscheidene uren. BBQ saus:...
specerijen
KOMIJN POEDER
- 40 gr
Het is blijkbaar in de Nijlvallei dat deze schermbloem voor het eerst werd gekweekt, vijfduizend jaar geleden. Zijn cultuur heeft zich verspreid...
specerijen
LAOS GEMALEN
- 25 gr
Minder pikant dan gember, met peper- en citrustoetsen; galanga of laoskruid wordt in de aziatische keuken gebruikt: gesauteerde groenten, soepen,...
specerijen
JENEVERBES
- 500 gr
Jeneverbes is een wijdverspreide struik in het Middellandse Zeegebied en staat bekend om zijn bessen die bepaalde traditionele gerechten zoals...
specerijen
SALIE POEDER
- 20 gr
Salie is erg lekker en de moeite waard om te gebruiken bij het koken!In poedervorm om gemakkelijk allerlei bereidingen te verwerken....
‹ ›
Een mengeling van specerijen die niet mag ontbreken in de Indiase keuken. Sterk gekruid, is het een perfecte specerij voor groentegerechten en alle Indiase bereidingen.