NAVULVERPAKKING RAS EL HANOUT
- 35 gr
Een mengeling van specerijen die veel wordt gebruikt in de oosterse keuken om de smaak van typisch Noord-Afrikaanse gerechten zoals couscous en tajines te verbeteren.
Ingrediënten
curcuma, kaneel, venkel, kruidnagel, muskaatnoot, zwarte peper, gember, laurier, piment
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
Niet op voorraad
Sold out
specerijen
CURRY MADRAS STERK
- 35 gr
Madras is de oude naam van Chennai, de hoofdstad van de staat Tami nadu, een regio in het zuiden van India. Dit is een van de oudste...
specerijen
CURRY BLAD
- 13 gr
Suggestie: stevige smaakmaker voor de orientaalse keuken, bij vis en gevogelte
specerijen
KRUIDNAGEL HEEL
- 30 gr
Bio duurzame handelIndringend, warm en rijk aroma. Sterke, scherpe en scherpe smaak.Kruidnagel zijn niet-uitgekomen knoppen van een kleine...
specerijen
DEEGWAREN KRUIDEN zoutloos
- 35 gr
Om de deegwaren of andere graanbereidingen onmiddellijk in het bord te bestrooien. Denk er aan om minder zout bij het koken te gebruiken.Nieuw...
specerijen
NAVULVERPAKKING CURRY MADRAS
- 500 gr
Een mengeling van specerijen die niet mag ontbreken in de Indiase keuken. Sterk gekruid, is het een perfecte specerij voor groentegerechten en alle...
specerijen
COLOMBO MENGELING
- 35 gr
Dit mengsel is de West-Indiase versie van curry, meer gedoseerd met komijn. Daar wordt wit vlees en vis gekookt. Afhankelijk van uw smaak, kan het...
specerijen
MAANZAAD
- 55 gr
Maanzaadjes bevatten essentiële vetzuren, vezels en vitamine B, A, E en C. Ze bevatten ook mineralen en eiwitten.
specerijen
KARWIJZAAD
- 500 gr
Van de familie van de Apiaceae (venkel, anijs, koriander, enz.) groeit karwij, ook wel weidekomijn genoemd, in onze streken en verdient als zodanig...
specerijen
NAVULVERP.KORIANDER GEMALEN
- 500 gr
Koriander is net zo beroemd om zijn zaden als om zijn zeer aromatische bladeren.Gebruiksaanwijzing: geeft smaak en body aan uw marinades,...
Een mengeling van specerijen die veel wordt gebruikt in de oosterse keuken om de smaak van typisch Noord-Afrikaanse gerechten zoals couscous en tajines te verbeteren.