MEEL VAN KAMUT® KHORASAN (T150) - 500 gr

Ja
Productinformatie
Referentie : FAK4
Merk : ORIGAMI
Kartoneenheid : 6
Minimum afname : 3
EAN : 5425006840491
Familie : Droge producten (Vajra)
Categorie : Granen, meel, couscous en pasta
Subcategorie : Meel

Productbeschrijving

Dit biologische meel van oude khorasan tarwe van het merk KAMUT®, dat gewaardeerd wordt om zijn voedingskwaliteiten en hoge eiwitgehalte (12-18%), heeft een subtiele notensmaak; ideaal voor het maken van heerlijk brood, koekjes, pasta en andere culinaire bereidingen! Hoewel niet glutenvrij, lijkt dit meel goed te worden verdragen door mensen met een gevoeligheid voor moderne tarwe.


Ingrediënten
KAMUT® khorasan tarwe

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :

16 andere producten in dezelfde categorie:

meel
SPELTMEEL 82% (T110) - 1 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...

(REF : FEB1)

meel
VOL BOEKWEITMEEL - 5 kg
Boekweit is het mineraalrijke graan van de Oostbloklanden. Boekweit is een uitstekende bron van mineralen en vitaminen. Bevat de acht essentiële...

(REF : FSA2)

meel
KIKKERERWTENMEEL demeter - 5 kg
Het is een typisch peulvrucht van het Middellandse Zeegebied. Peulvruchten werden vaak beschouwd als voedsel voor het gewone vollk en genoten geen...

(REF : FPCD2)

meel
TARWEMEEL T150 - 2 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...

(REF : MGFC2)

meel
PANNENKOEKENMEEL - 500 gr
Pannenkoekenmeel: lekkere mengeling van tarwemeel en boekweitmeel.RECEPT:Beslag voor +/- 15 flensjes - 175gr meel, 6 eieren, 100gr gesmolten boter,...

(REF : FCR4)

meel
RIJSTMEEL 100% (T150) - 5 kg

(REF : FRC2)

meel
TIJGERNOTENMEEL - 400 gr
Tijgernoot is de vrucht van het "chufa"-gras (cyperus esculentes), bekend sinds de Egyptische oudheid. Het ondergrondse deel van de plant is het...

(REF : ESFS1)

meel
SPELTMEEL WIT T55 - 1 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...

(REF : MGEB1)

meel
GLUTENVRIJE HAVERMEEL - 20 kg
Haver is een graan dat veel energie geeft. Met meer vetten dan andere granen is haver ook rijk aan essentiële vetzuren (geproduceerd door...

(REF : FAGF3)

meel
MAISZETMEEL - 25 kg
Maïszetmeel heeft geleereigenschappen die gebruikt worden om sauzen, vlaaien en gebak aan te dikken. RECEPT:Snelle witte saus : breng 250 ml melk...

(REF : FECM3)

meel
GERSTEMEEL - 500 gr
Gerst is het eerste graan dat gekweekt werd en dat zich het makkelijkst aanpast aan de verschillende klimaatzones. Versterkend, regenererend, rijk...

(REF : FO4)

meel
TARWEMEEL 55% demeter - 5 kg
tarwemeel 65% (T65) van Demeter kwaliteitrecept taartdeeg : 500gr tarwemeel 55%, 150 ml olie, 2 eieren, 50cl water, 1 snuifje fijn zout. Meng het...

(REF : FFD52)

meel
TAPIOCAMEEL - 25 kg
Tapiocameel is gemaakt van de wortel van maniok. Eenmaal gemalen wordt het een wit, licht, mals en fijn meel. Tapiocameel is ideaal in bereidingen...

(REF : TAPF3)

meel
GLUTENPOEDER - 5 kg
Glutenpoeder wordt toegevoegd aan deeg om het elastischer te maken en een luchtiger brood te verkrijgen. Hoofdzakelijk wordt het ook gebruikt om...

(REF : GLB2)

meel
LICHT GERSTEMEEL - 20 kg
Gerst is het eerste graan dat gekweekt werd en dat zich het makkelijkst aanpast aan de verschillende klimaatzones. Versterkend, regenererend, rijk...

(REF : FO3)

meel
TARWEMEEL BELGISCH 100% (T150) - 25 kg
Volkoren tarwemeel. Zeewierflappen : 250gr meel, 75ml olijfolie, 35gr sesamzaad en 1 kopje water. Deeg kneden, 10 minuten laten rusten en...

(REF : FF13)