MEEL VAN KAMUT® KHORASAN (T150)
- 500 gr
Dit biologische meel van oude khorasan tarwe van het merk KAMUT®, dat gewaardeerd wordt om zijn voedingskwaliteiten en hoge eiwitgehalte (12-18%), heeft een subtiele notensmaak; ideaal voor het maken van heerlijk brood, koekjes, pasta en andere culinaire bereidingen! Hoewel niet glutenvrij, lijkt dit meel goed te worden verdragen door mensen met een gevoeligheid voor moderne tarwe.
Ingrediënten
KAMUT® khorasan tarwe
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
meel
AARDAPPELZETMEEL
- 25 kg
Aardappelzetmeel is zetmeel gewonnen uit aardappels. Het wordt vaak gebruikt in glutenvrije recepten.
meel
HALFVOL SPELTMEEL T80
- 2 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...
meel
TARWEMEEL T65
- 2 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...
meel
TARWEMEEL 75% (T80)
- 1 kg
Halfvol tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland. Recept voor Far Breton : meng 250gr meel 75%, 125 gr suiker,...
meel
WIT BOEKWEITMEEL
- 5 kg
Wit boekweitmeel wordt veel gebruikt om heerlijke bretoense pannenkoeken te maken, gelijk vermengd met tarwemeel of speltmeel.Flensjes : meng in...
meel
TARWEMEEL 55% demeter
- 1 kg
tarwemeel 55% (T55) van Demeter kwaliteitRECEPT Taartdeeg : 500gr tarwemeel 55%, 150 ml olie, 2 eieren, 50cl water, 1 snuifje fijn zout. Meng het...
meel
MAISZETMEEL
- 5 kg
Maïszetmeel heeft geleereigenschappen die gebruikt worden om sauzen, vlaaien en gebak aan te dikken.
meel
SOJAMEEL
- 500 gr
Soja is rijk aan eiwitten en arm aan cholesterol en koolhydraten. Sojameel is glutenvrij. Het heeft een hoge voedingswaarde en bevat veel meer...
meel
SPELTMEEL 100% (T150)
- 25 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...
meel
BELGISH HALFVOL TARWEMEEL 85%
- 1 kg
Vajra 85% tarwemeel is een Belgisch bioproduct, gemaakt van tarwe die wordt geteeld door Christine en Francis Dumortier op de Roussellerie...
meel
EENKOORNMEEL 100% demeter
- 500 gr
Kleine spelt wordt volgens een streng lastenboek verbouwd. Natuurlijk rijk aan lipiden, protiden en koolhydraten is kleine spelt een graansoort met...
meel
GLUTENPOEDER
- 25 kg
Glutenpoeder wordt toegevoegd aan deeg om het elastischer te maken en een luchtiger brood te verkrijgen. Hoofdzakelijk wordt het ook gebruikt om...
meel
GIERSTMEEL
- 25 kg
Gierstmeel is van nature glutenvrij en heerlijk verwerkt in brood, wafels, puddings en taart.
meel
RIJSTMEEL WIT
- 500 gr
Vooral gebruikt in witte sauzen. Glutenvrij, rijstmeel dient voornamelijk om soepen in te dikken of sauzen en crèmes van de juiste structuur te...
meel
HAVERMEEL 82% (T110)
- 20 kg
Haver is een graan dat veel energie geeft. Met meer vetten dan andere granen is haver ook rijk aan essentiële vetzuren (geproduceerd door...
‹ ›
Dit biologische meel van oude khorasan tarwe van het merk KAMUT®, dat gewaardeerd wordt om zijn voedingskwaliteiten en hoge eiwitgehalte (12-18%), heeft een subtiele notensmaak; ideaal voor het maken van heerlijk brood, koekjes, pasta en andere culinaire bereidingen! Hoewel niet glutenvrij, lijkt dit meel goed te worden verdragen door mensen met een gevoeligheid voor moderne tarwe.