De voedende bestanddelen van maïs versterken het hart en het circulatiestelsel. Men gebruikt het om brood te bakken, in pannekoeken en in gebak.Gemiddelde voedingswaarde : eiwitten 7.0g, koolhydraten 73.7g, vetten 1.8g, energiewaarde 100g / 339Kcal.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
meel
VOL BOEKWEITMEEL
- 25 kg
Boekweit is het mineraalrijke graan van de Oostbloklanden. Boekweit is een uitstekende bron van mineralen en vitaminen. Bevat de acht essentiële...
meel
SPELTMEEL 65% (T65)
- 25 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...
meel
RIJSTMEEL WIT
- 25 kg
Vooral gebruikt in witte sauzen. Glutenvrij, rijstmeel dient voornamelijk om soepen in te dikken of sauzen en crèmes van de juiste structuur te...
meel
5 GRANENMEEL
- 25 kg
Meel samengesteld uit 5 granen. Bevat gluten.RECEPT:Chocolade-sinaascake : klop 6 eieren op met 200ml melk, 200gr gesmolten boter, 1 zakje gist, 1...
meel
MEERGRANENMEEL
- 25 kg
Meergranen meel: met tarwemeel, granen en zaden. Bevat gluten.RECEPT:Vol en wit meel, haver- en gerstvlokken, lijnzaad en zonnebloempitten, gierst,...
meel
TARWEMEEL 55% demeter
- 1 kg
tarwemeel 55% (T55) van Demeter kwaliteitRECEPT Taartdeeg : 500gr tarwemeel 55%, 150 ml olie, 2 eieren, 50cl water, 1 snuifje fijn zout. Meng het...
meel
RIJSTMEEL WIT
- 5 kg
Vooral gebruikt in witte sauzen. Glutenvrij, rijstmeel dient voornamelijk om soepen in te dikken of sauzen en crèmes van de juiste structuur te...
meel
BRUINE GIERSTMEEL
- 500 gr
Wilde bruine gierst is bijna onbekend bij het grote publiek en wordt in Europa slechts zeer zelden verbouwd. De voedingswaarden en natuurlijke...
meel
GERSTEMEEL
- 500 gr
Gerst is het eerste graan dat gekweekt werd en dat zich het makkelijkst aanpast aan de verschillende klimaatzones. Versterkend, regenererend, rijk...
meel
WIT BOEKWEITMEEL
- 500 gr
Wit boekweitmeel wordt veel gebruikt om heerlijke bretoense pannenkoeken te maken, gelijk vermengd met tarwemeel of speltmeel.Flensjes : meng in...
meel
TARWEMEEL 85% (T110)
- 5 kg
Halfvol tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland. Wafeltjes : meng 250gr meel met 75ml zonnebloemolie,...
meel
SPELTMEEL 82% (T110)
- 25 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...
meel
HAVERMEEL 82% (T110)
- 5 kg
Haver is een graan dat veel energie geeft. Met meer vetten dan andere granen is haver ook rijk aan essentiële vetzuren (geproduceerd door...
meel
WIT BOEKWEITMEEL
- 25 kg
Wit boekweitmeel is veel gebruikt om heerlijke bretoense pannenkoeken te maken, gelijk vermengd met tarwemeel of speltmeel.Flensjes : meng in een...
meel
HAVERMEEL 82% (T110)
- 500 gr
Haver is een graan dat veel energie geeft. Met meer vetten dan andere granen is haver ook rijk aan essentiële vetzuren (geproduceerd door...
‹ ›
De voedende bestanddelen van maïs versterken het hart en het circulatiestelsel. Men gebruikt het om brood te bakken, in pannekoeken en in gebak.Gemiddelde voedingswaarde : eiwitten 7.0g, koolhydraten 73.7g, vetten 1.8g, energiewaarde 100g / 339Kcal.