Cream cheese met kruiden (150 gr)
Deze verse kaas wordt gemaakt van volle melk en verrijkt met verse room voor een zachte en romige smaak. Hij wordt op smaak gebracht met fijne kruiden met subtiele aroma's. Een lepel in een soep, in combinatie met gerookte zalm of gewoon op een boterham, deze specialiteit zal velen verrassen.
Ingrediënten
MELK, stremsel, fermenten, zout, room, kruiden, sjalot, knoflook, peper
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
koemelk
Gouda met noten (+/- 4 kg)
Le lait qui sert à la production des fromages vient des troupeaux broutant tout l’été dans des pairies vertes non traitées.Ce lait bio est donc...
koemelk
Mère Michèle (240 gr)
Deze zachte kaas van koemelk van het Reblochon-type rijpt ongeveer 20 dagen in onze kelders. De naam komt van de voornaam van Michèle, de vrouw van...
koemelk
Brie natuur (+/- 1,5 kg)
Een romige Brie gemaakt van biologische Belgische koemelk, ideaal voor tapas, spreads, salades en gratins.
koemelk
Gerijpte Le Valèt (+/- 3 kg)
Valèt, in zijn gerijpte versie (meer dan 6 maanden), is een milde, licht fruitige kaas met een zachte, smeltende textuur. De kaas kan in...
koemelk
Gorgonzola (170 gr)
Biologische Gorgonzola BOB is een blauwaderkaas die wordt geproduceerd in de regio's Piemonte en Lombardije in Noord-Italië. De kaas wordt gemaakt...
koemelk
Bleu du Queyras (+/- 2,2 kg)
???? ???????? ???? ?????????????? is een kaasschat rechtstreeks uit de Hautes-Alpes! Deze blauwgeaderde kaas is nu een embleem van de regio....
koemelk
Lactosevrije cottage cheese (150 gr)
Züger lactosevrije kwark is een uitstekende, vetarme bron van eiwitten. Geniet er gewoon van, op brood of in een kom - eenvoudig, licht en lekker.
koemelk
Tomaat en rozemarijn smeerkaas (150g)
De zachtheid van de room combineert de frisheid van de tomaat met de aroma's van rozemarijn. De dikke, romige textuur is ideaal om naar hartenlust...
koemelk
Extra oude Gouda - Goud (+/- 4 kg)
Le lait qui sert à la production des fromages vient des troupeaux broutant tout l’été dans des pairies vertes non traitées.Ce lait bio est donc...
koemelk
Parmezaan Reggiano Krullen (80 gr)
Parmigiano Reggiano DOP BIO in schaafsel is een harde kaas gemaakt van rauwe melk uit de regio's Parma, Reggio Emilia, Modena, Bologna en Mantua in...
Deze verse kaas wordt gemaakt van volle melk en verrijkt met verse room voor een zachte en romige smaak. Hij wordt op smaak gebracht met fijne kruiden met subtiele aroma's. Een lepel in een soep, in combinatie met gerookte zalm of gewoon op een boterham, deze specialiteit zal velen verrassen.