Cream cheese met kruiden (150 gr)

Productinformatie
Referentie : 21671
Melktype : Gepasteuriseerde koemelk
THT : THT
Kartoneenheid : 6
Minimum afname : 3
EAN : 5410433421610
Familie : Zuivel
Categorie : Kazen
Subcategorie : Koemelk

Productbeschrijving

Deze verse kaas wordt gemaakt van volle melk en verrijkt met verse room voor een zachte en romige smaak. Hij wordt op smaak gebracht met fijne kruiden met subtiele aroma's. Een lepel in een soep, in combinatie met gerookte zalm of gewoon op een boterham, deze specialiteit zal velen verrassen.


Ingrediënten
MELK, stremsel, fermenten, zout, room, kruiden, sjalot, knoflook, peper

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :

16 andere producten in dezelfde categorie:

koemelk
Gouda jong belegen in sneetjes (150gr)

(REF : 20011)

koemelk
Tommette de Yenne met rauwe melk (+/- 850 gr)
Biologische Tommette de Yenne is een zachte, geurige, ongekookte geperste kaas gemaakt van volle melk. De kaas rijpt zes weken in traditionele...

(REF : 22501)

koemelk
Zwarte knoflook Gouda (+/- 4 kg)

(REF : 20016)

koemelk
Pas de bleu (+/- 2 kg)
Pas de Bleu is de blauwschimmelkaas van Het Hinkelspel, gemaakt van rauwe koemelk. Hij wordt met de hand gezouten met ongeraffineerd zeezout. Na...

(REF : 20412)

koemelk
Ricotta (250 gr)
Koeienricotta is een verse kaas gemaakt van de wei van biologisch geteelde gepasteuriseerde koemelk. Met zijn lichte, luchtige textuur is deze...

(REF : 26007)

koemelk
Le crémeux (150 gr)
Romige, zachte kaas uit de regio van het Pays de Herve, met een milde en frisse smaak en een licht boterachtig accent.

(REF : 23958)

koemelk
Emmental portie (220 gr)
Emmental Valmartin komt oorspronkelijk uit Beieren en wordt geproduceerd in hun eigen kaasmakerij met melk van hun eigen weilanden: de sleutel tot...

(REF : 21831)

koemelk
Verse koeienkaas, knoflook & klaver - Kamilla (140 gr)

(REF : 72907)

koemelk
Le Léger de Lathuy (300 gr)
Fromage bio artisanal à pâte molle et à croûte fleurie. Il est fabriqué à partir de lait cru biologique de très grande qualité. Fromage fabriqué à...

(REF : 20302)

koemelk
Gruyère portie (200 gr)
Gruyère wordt gemaakt met biologische melk van boerderijen die de richtlijnen van BIO-Suisse nauwgezet naleven. Hij wordt gemaakt volgens een...

(REF : 24607)

koemelk
Pas de rouge, Trappisten stijl (+/- 2,5 kg)
Pas de Rouge is een halfharde kaas met gewassen natuurlijke korst. In de Vlaamse abdijen wordt dit type kaas al eeuwen lang gemaakt. De Pas de...

(REF : 20415)

koemelk
Lactosevrije verse kaas met kruiden (150 gr)
Romig, fris en veelzijdig: Züger lactosevrije fromage frais met kruiden is ideaal op brood, in koude gerechten of als ingrediënt in warme gerechten.

(REF : 30175)

koemelk
Lactosevrije roomkaas (150 gr)
Romig, fris en veelzijdig: Züger lactosevrije fromage frais is perfect op brood, in koude gerechten of als ingrediënt in warme recepten.

(REF : 30174)

koemelk
Maquée (Platte Kaas) de Manhay (250gr)
Gepasteuriseerde volvette witte kaas met 30% vet in de droge stof

(REF : 20326)

koemelk
Raclette van rauwe melk met zomertruffels (1 wiel - +/- 4,5 kg)
Ongekookte geperste kaasLichaam: soepelSmaak: zacht en romig

(REF : 20375)

koemelk
Parmezaan Reggiano Krullen (80 gr)
Parmigiano Reggiano DOP BIO in schaafsel is een harde kaas gemaakt van rauwe melk uit de regio's Parma, Reggio Emilia, Modena, Bologna en Mantua in...

(REF : 26004)