Le Calendroz (+/- 330 gr)

Ja Ja Ja
Productinformatie
Referentie : 21412
Melktype : Rauwe koemelk
Ferment : Melkzuurfermenten
THT : THT
Gegarandeerd houdbaarheid : Minimum 10 dagen
Kartoneenheid : 1
Minimum afname : 1
EAN : 2141221412215
Familie : Zuivel
Categorie : Kazen
Subcategorie : Koemelk

Productbeschrijving

Deze zachte kaas van koemelk van het camembert-type rijpt ongeveer 3 weken in onze kelders. De naam komt van de samentrekking van “Calendos”, het jargon voor Camembert, en Condroz, de streek waar de kaas wordt gemaakt. Hij heeft een bloomachtige korst en een gladde, smeltende witte kaasmassa. Je kunt hem op een kaasplateau leggen of roosteren op de barbecue of in de oven.


Ingrediënten
MELK, zout, penicillium candidum, fermenten, stremsel

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

koemelk
Gouda met wilde knoflook (+/- 4kg)

(REF : 20021)

koemelk
Le Picoleur (300 gr)
Deze romige kaas van koemelk rijpt tussen de 12 en 15 dagen. De naam komt van het epicuristische karakter van Daniel, oprichter en...

(REF : 21413)

koemelk
Platte kaas 'le Lissé' 5 % VG (500 gr)
Jersey koemelk staat wereldwijd bekend om de uitzonderlijke kwaliteit van zijn ingrediënten. Dankzij het traditionele productieproces, waarbij de...

(REF : 20830)

koemelk
Parmezaan Reggiano Krullen (80 gr)
Parmigiano Reggiano DOP BIO in schaafsel is een harde kaas gemaakt van rauwe melk uit de regio's Parma, Reggio Emilia, Modena, Bologna en Mantua in...

(REF : 26004)

koemelk
Pas de rouge, Trappisten stijl (+/- 2,5 kg)
Pas de Rouge is een halfharde kaas met gewassen natuurlijke korst. In de Vlaamse abdijen wordt dit type kaas al eeuwen lang gemaakt. De Pas de...

(REF : 20415)

koemelk
Gouda oud in sneetjes (150gr)

(REF : 20005)

koemelk
Mozzarella (125 gr)

(REF : 27509)

koemelk
Coeur de Paille (+/- 1,2 kg)
Deze kaas, gemaakt van gepasteuriseerde koemelk, is verrassend zacht en romig, en zal je verbazen met zijn zachtheid en gulheid.

(REF : 24104)

koemelk
Cheddar met truffel (1 kg)
Deze 1kg Cheddar wordt gemaakt van gepasteuriseerde koemelk in Somerset en is tot 12 maanden gerijpt. Hij heeft een romige textuur met stukjes...

(REF : 27307)

koemelk
Langres BOB (200 gr)
Langres BOB is al 30 jaar ons paradepaardje. Quaintrelle is de enige producent van biologische Langres BOB. Het is een kaas van 200 g die...

(REF : 73750)

koemelk
Camembert van rauwe melk (250 gr)
Deze Camembert is gemaakt van rauwe biologische koemelk die streng geselecteerd is bij producenten in de Normandische bocage en biedt een scala aan...

(REF : 26100)

koemelk
Cream cheese met kruiden (150 gr)
Deze verse kaas wordt gemaakt van volle melk en verrijkt met verse room voor een zachte en romige smaak. Hij wordt op smaak gebracht met fijne...

(REF : 21671)

koemelk
Raclette met wilde knoflook 1/2 (+/- 3 kg)

(REF : 22502)

koemelk
Rauwe melk raclette gerookt in beukenhout 1/2 wiel (+/- 3 kg)
Geperste rauwe kaas van volle rauwe melk, traditioneel gerookt boven beukenhout gedurende 36 uur bij 20°C, biologisch geteeld.Korst: morgée, oranje...

(REF : 22504)

koemelk
Charmeux met eekhoorntjesbrood (+/- 3,5 kg)

(REF : 20080)

koemelk
Mascarpone (250 gr)
CASAMIA Organic Mascarpone wordt uitsluitend gemaakt van Italiaanse koemelk uit de biologische landbouw. Het hoge vetgehalte (48%) geeft het een...

(REF : 26003)