Comté Réserve - 12-14 maanden (+/- 4,5 kg)
De smaak van deze Comté is rijk, delicaat en vol. Hij rijpt 12 tot 14 maanden en heeft een fijne textuur die smelt op de tong. Ideaal voor een kaasplateau of elke dag!
Ingrediënten
MELK, stremsel, fermenten, zout
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
koemelk
Mini Mont d'Or BOB (480 gr)
De wens van 2 producenten, Pernet Fabrice en Bongay Nicolas, om biologische melkproducenten met een BOB te worden, leidde tot de mogelijkheid om...
koemelk
Geraspt emmental (1 kg)
Emmental Valmartin komt oorspronkelijk uit Beieren en wordt geproduceerd in hun eigen kaasmakerij met melk van hun eigen weilanden: de sleutel tot...
koemelk
St-Félicien keramiek (150 gr)
De grote broer van Saint-Marcellin IGP in zijn productie- en raffinagemethode, de Saint-Félicien Bio Vercors Melk is dikker, voller en romiger. De...
koemelk
Le Valèt (+/- 3 kg)
De jonge versie van Valèt (2 tot 6 maanden gerijpt) is een halfharde kaas met een ronde, zachte smaak en een subtiele, aanhoudende afdronk. Bij...
koemelk
Mozzarella (100 gr)
Vers, biologisch en gewoon lekker: deze mozzarella van Zwitserse kwaliteitsmelk is de perfecte combinatie met tomaten, basilicum en olijfolie......
koemelk
Coeur de Paille (+/- 1,2 kg)
Deze kaas, gemaakt van gepasteuriseerde koemelk, is verrassend zacht en romig, en zal je verbazen met zijn zachtheid en gulheid.
koemelk
Langres BOB (200 gr)
Langres BOB is al 30 jaar ons paradepaardje. Quaintrelle is de enige producent van biologische Langres BOB. Het is een kaas van 200 g die...
koemelk
Gouda Italiano (+/- 4 kg)
Le lait qui sert à la production des fromages vient des troupeaux broutant tout l’été dans des pairies vertes non traitées.Ce lait bio est donc...
koemelk
Bleu du Queyras (+/- 2,2 kg)
???? ???????? ???? ?????????????? is een kaasschat rechtstreeks uit de Hautes-Alpes! Deze blauwgeaderde kaas is nu een embleem van de regio....
De smaak van deze Comté is rijk, delicaat en vol. Hij rijpt 12 tot 14 maanden en heeft een fijne textuur die smelt op de tong. Ideaal voor een kaasplateau of elke dag!