Comté Cave Juraflore porties (200 gr)

Ja Ja
Productinformatie
Referentie : 23902
Merk : JURAFLORE
Melktype : Rauwe koemelk
Ferment : Melkzuurfermenten
THT : Best voor
Gegarandeerd houdbaarheid : Minimum 10 dagen
Kartoneenheid : 6
Minimum afname : 6
EAN : 3542864052018
Familie : Zuivel
Categorie : Kazen
Subcategorie : Koemelk

Productbeschrijving

Comté is een geperste, gekookte kaas gemaakt van rauwe koemelk en geproduceerd in de Franche-Comté. Hij rijpt minstens 6 maanden in de beroemde Caves du Fort des Rousses. Hij onderscheidt zich door zijn soepele, fijne, romige textuur en subtiele aromatische palet van plantaardige en fruitige noten.


Ingrediënten
Rauwe koeMELK, fermenten, zout, stremsel

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

koemelk
Lactosevrije platte kaas (400 gr)
Deze natuurplattekaas wordt in de Ariège (Frankrijk) gemaakt van Franse biologische koemelk en is volledig lactosevrij. Hij behoudt een gladde...

(REF : 20750)

koemelk
Tommette fermière met bloemen (+/- 1,9 kg)

(REF : 21371)

koemelk
Kerrie smeerkaas (150g)
De zoetheid van room gecombineerd met de intensiteit van kerrie! De dikke, romige textuur is ideaal om naar hartenlust mee te smeren, dippen of...

(REF : 21361)

koemelk
Charmeux drie pepers (+/- 3.5kg)

(REF : 20027)

koemelk
PRECO - Le Grand Fagnê (+/- 700 gr)
Biologische kaas van gethermiseerde koemelk, zacht, met een saffraankleurige gemengde korst

(REF : 20350)

koemelk
Ardenner Basilicum (+/- 3 kg)

(REF : 21606)

koemelk
Ardenner Gember (+/- 3 kg)

(REF : 21607)

koemelk
Langres BOB (200 gr)
Langres BOB is al 30 jaar ons paradepaardje. Quaintrelle is de enige producent van biologische Langres BOB. Het is een kaas van 200 g die...

(REF : 73750)

koemelk
Gegrilde kaas met kruiden van het type halloumi (160 gr)
Barbecuekoningen opgelet: met BIO Barbecue Grillkaas ben je verzekerd van een gastronomische ervaring. Deze gegrilde kaas ontwikkelt zijn volle...

(REF : 30183)

koemelk
Parmezaan Reggiano 12 maanden (+/- 5kg)
Biologische Parmigiano Reggiano BOB is een harde kaas gemaakt van rauwe koemelk in de regio's Parma, Reggio Emilia, Modena en Mantua in Italië....

(REF : 26010)

koemelk
Meule de Savoie 1/8 ste wiel (+/- 5 kg)
Deze fijne, fruitige kaas heeft een geperste, gekookte pasta en een gouden korst. Na minimaal 4 tot 6 maanden rijping heeft hij een zeer fijne,...

(REF : 22507)

koemelk
Mozzarella (100 gr)
Mozzarella is een verse snarkaas gemaakt van volle gepasteuriseerde biologische koemelk, gecertificeerd IT BIO 006. De zachte textuur en milde...

(REF : 26008)

koemelk
Camembert van rauwe melk (250 gr)
Deze Camembert is gemaakt van rauwe biologische koemelk die streng geselecteerd is bij producenten in de Normandische bocage en biedt een scala aan...

(REF : 26100)

koemelk
Le Picoleur (300 gr)
Deze romige kaas van koemelk rijpt tussen de 12 en 15 dagen. De naam komt van het epicuristische karakter van Daniel, oprichter en...

(REF : 21413)

koemelk
Geraspte lactosevrije Emmentaler kaas (150 g)
Danatel's Emmental halfharde kaas is gemaakt van biologische koemelk. Hij bevat geen lactose en is licht verteerbaar. Ontdek hier de geraspte...

(REF : 71907)

koemelk
Kleine Brie met noten (330 gr)

(REF : 27513)