Comté AOP rijp 12 maanden (+/- 4 kg)
Deze Comté kaas, die een jaar rijpt in de Franse Jura, zal je gehemelte verrukken met zijn vleugjes noten (walnoten, hazelnoten of kastanjes). Zijn zachte, smeltende textuur maakt hem toegankelijk voor alle fijnproevers.
Ingrediënten
Rauwe koeMELK, zout, fermenten, stremsel
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
koemelk
Gouda Jersey extra oud (+/- 7 kg)
Happy Mrs. Jersey Old Wisdom is een biologische Jersey kaas gemaakt van 100% Jersey melk. De kaas rijpt 1 jaar op houten planken en behoudt een...
koemelk
Le Petit Lathuy (300 gr)
Le Petit Lathuy est un fromage bio à pâte molle fabriqué à partir de lait cru de vache uniquement, de la forme de petite roue de 12 cm de diamètre,...
koemelk
Parmezaan Reggiano Krullen (80 gr)
Parmigiano Reggiano DOP BIO in schaafsel is een harde kaas gemaakt van rauwe melk uit de regio's Parma, Reggio Emilia, Modena, Bologna en Mantua in...
koemelk
Gouda Italiano (+/- 4 kg)
Le lait qui sert à la production des fromages vient des troupeaux broutant tout l’été dans des pairies vertes non traitées.Ce lait bio est donc...
koemelk
Li Ptit Rossê (180 gr)
Deze biologische zachte kaas heeft een vierkante vorm. Hij wordt verkocht in een klein formaat en zijn typische smaak lijkt op die van een milde...
koemelk
Pas de bleu (+/- 2 kg)
Pas de Bleu is de blauwschimmelkaas van Het Hinkelspel, gemaakt van rauwe koemelk. Hij wordt met de hand gezouten met ongeraffineerd zeezout. Na...
koemelk
Cheddar wiel (1 kg)
Dit wiel van 1 kg vintage Cheddar heeft een zachte botersmaak die kenmerkend is voor een sterke Cheddar, met grasachtige, zoete en nootachtige...
koemelk
Le Gralou (+/- 2 kg)
Deze geperste tomme van koemelk rijpt 2 tot 3 maanden in kelders. De oorsprong van zijn naam verwijst naar de rijkere (vettere) versie van zijn...
‹ ›
Deze Comté kaas, die een jaar rijpt in de Franse Jura, zal je gehemelte verrukken met zijn vleugjes noten (walnoten, hazelnoten of kastanjes). Zijn zachte, smeltende textuur maakt hem toegankelijk voor alle fijnproevers.