Kuzu is het natuurlijk zetmeel gewonnen uit een van de krachtigste planten uit de bergen van Japan. Hij heeft een gladde textuur en een neutrale smaak en men gebruikt het voor het indikken van soepen, binden van sappen en sauzen en om desserten structuur te geven. Ook medicinaal te gebruiken als kuzupapje tegen spijsverteringsproblemen.
16 andere producten in dezelfde categorie:
japanse-en-macrobiotische-prod
TERIYAKI SOJA SAUS
- 250 ml
Teriyaki saus is een traditionele sojasaus. Deze bijzondere saus kent een natuurlijk fermentatieproces gedurende 6 maanden in ceder vaten. Men...
japanse-en-macrobiotische-prod
SOBA 100% BOEKWEIT NOEDELS
- 200 gr
De 100% boekweit soba noedels hebben een zeer rijke notensmaak en een meer korrelige textuur dan soba met tarwe erbij. Ideaal voor gebruik in een...
japanse-en-macrobiotische-prod
SHISO BLAD
- 50 gr
Hele shibladeren gemarineerd in ume su azijn. Shiso is rijk aan mineralen, vooral ijzer. De bladeren kunnen in hun geheel gebruikt worden om...
japanse-en-macrobiotische-prod
BOEKWEIT ZOETE AARDAPPEL NOEDELS
- 250 gr
Glutenvrije boekweit noedels met zoete aardappel. Bereiding: Breng een kookpot gevuld met water aan de kook, de deegwaren bijvoegen tot ze goed...
japanse-en-macrobiotische-prod
TAMARI YAEMON SOJASAUS
- 150 ml
Deze klassieke sojasaus wordt geproduceerd volgens een 500 jaar oud recept. Tamari heeft een meer geconcentreerde smaak dan klassieke soja saus...
japanse-en-macrobiotische-prod
SHOYU SOJASAUS
- 250 ml
De Origami shoyu is een hartige sojasaus, voor alle graangerechten, pasta, gekookte of rauwe groenten. Een heerlijk alternatief voor zout (minder...
japanse-en-macrobiotische-prod
AMASAKE RIJST
- 380 gr
Rijst amasake. Amasake is een gefermenteerde granenbrij die zoet van smaak is, gebruikt in Japan als basisingrediënt in dranken en desserts.
japanse-en-macrobiotische-prod
UME PARELS
- 65 gr
Ume parels zijn kleine umeboshi pruim snoepjes op basis van ume concentraat. Ze hebben een lichtzure smaak en bezitten alle voordelen van de...
japanse-en-macrobiotische-prod
GROENE SOJA DEEGWAREN (HARUSAME)
- 70 gr
Harusame vermicelli van soja, die men in aziatische winkels vindt. Fijn en doorzichtig, gemaakt van zetmeel van mungbonen of groene soja. Zonder...
japanse-en-macrobiotische-prod
TERIYAKI SOJASAUS
- 150 ml
Teryaki saus is een traditionele soja saus. Deze bijzondere saus kent een naturrlijk fermentatieproces gedurende 6 maanden in ceder vaten. Men...
japanse-en-macrobiotische-prod
UDON NOEDELS
- 200 gr
De Japanse noedels van Clearspring worden gemaakt volgens traditionele recepten. Deze noedels worden geproduceerd door een familie van...
japanse-en-macrobiotische-prod
UMEBOSHI
- 1 kg
De ume pruim is een abrikoos die gefermenteerd wordt in een zoute vloeistof, verrijkt met shiso bladeren (een soort netel). Het is een heel...
japanse-en-macrobiotische-prod
JAPANSE GERST HATOMUGI
- 1 kg
Hatomugi is Japanse parelgerst. Het zijn de zaadjes van een wild gras. Licht verteerbaar, aanbevolen voor longen en ademhalingswegen, dankzij het...
japanse-en-macrobiotische-prod
MIRIN
- 250 ml
Hoewel de meeste mirin tegenwoordig suiker en conserveermiddelen bevatten, wordt onze rijst van nature gefermenteerd met koji van alleen rijst,...
Kuzu is het natuurlijk zetmeel gewonnen uit een van de krachtigste planten uit de bergen van Japan. Hij heeft een gladde textuur en een neutrale smaak en men gebruikt het voor het indikken van soepen, binden van sappen en sauzen en om desserten structuur te geven. Ook medicinaal te gebruiken als kuzupapje tegen spijsverteringsproblemen.