
japanse-en-macrobiotische-prod
YOMOGI MOCHI BIJVOET - 300 gr(REF : JRY2)
Ontdek de Origami shoyu, een authentieke biologische Japanse sojasaus, bereid volgens een eeuwenoude ambachtelijke methode. Deze gefermenteerde smaakmaker, rijk aan smaak en voordelen, is de ideale partner om je gerechten met granen, pasta, gekookte of rauwe groenten, bouillons, wokgerechten of huisgemaakte sauzen te verfijnen.
In tegenstelling tot industriële sojasauzen wordt Origami shoyu gemaakt in Japan, in de regio Shodoshima, die bekend staat om haar klimaat dat gunstig is voor natuurlijke lactofermentatie. De saus bevat gestoomde biologische sojabonen, geroosterd volkoren tarwe, zeezout en koji (natuurlijke ferment), en rijpt 18 tot 24 maanden in houten vaten van Japanse ceder (Suji).
Dit langdurige proces geeft de saus een complex aroma, een diepe umami-smaak en een betere verteerbaarheid dankzij de actieve natuurlijke enzymen.
Rijk van smaak maar minder belastend dan zout, is shoyu een smakelijk en evenwichtig alternatief om je gerechten op smaak te brengen, met minder impact op de nieren.
Bevat tarwe.
(REF : JRY2)
(REF : JSUB3)
(REF : JSIF)
(REF : JPRW)
(REF : JSS5)
(REF : JMH1)
(REF : JSS6)
(REF : JSM5)
(REF : TSRM1)
(REF : JSN4)
(REF : JSMSCS)
(REF : CLAM31)
(REF : JSDS2)
(REF : JSK3)
(REF : JPS1)
(REF : JTT9)