RAMEN SHOYU SOJASAUS - 210 gr

Ja Ja
Productinformatie
Referentie : CLRS2
Kartoneenheid : 5
Minimum afname : 5
EAN : 5021554001287
Familie : Producten
Categorie : Droge producten (Vajra)
Subcategorie : Japanse en macrobiotische prod.

Productbeschrijving

Clearspring Organic Wheat Ramen Noodles maken een snelle en bevredigende maaltijd met alle voedende voordelen van de beste, gezonde ingrediënten. Klaar in slechts vier minuten, ze bevatten de natuurlijke goedheid van tarwe en traditioneel gemaakte Japanse sojasaus. Zonder toegevoegde nare dingen zoals MSG, andere kunstmatige toevoegingen of GM-ingrediënten om je zorgen over te maken, is dit heerlijk smakende, 100% vegetarische en veganistische voedsel de ultieme manier om snel te koken en goed te eten.Elke verpakking bevat 2 portiesKlaar in slechts 4 minuten


Ingrediënten
Noodles (76%) : tarwemeel (99%), zeezout. Soep (24%) : sojasaus (62%) (water, volkoren soja bonen, tarwe, zeezout, graanalcohol {ethanol}), rijst mout stroop (rijst, gekiemde gerst, water), zeezout, water, kuzu (zetmeel), geroosterde sesamolie, ui puree, knoflook puree, gember puree, kombu zeewier bouillon (water, kombu, zeezout), witte peper, zwarte peper.

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

japanse-en-macrobiotische-prod
WITTE RIJSTMISO SHIRO MISO - 250 gr
Witte miso is een jonge miso van enkel maanden, ook wel hatcho miso genoemd. Witte rijstmiso heeft een romige zachtheid en een licht gezouten...

(REF : JMSH1)

japanse-en-macrobiotische-prod
KIKKERERWTENMISO - 150 gr
Clearspring Organic kikkererwten Miso is een heerlijk sojavrij recept dat de milde smaak van kikkererwten perfect combineert met de rijke...

(REF : CLMPC)

japanse-en-macrobiotische-prod
SHOYU SOJASAUS - 1 L
Origami biologische shoyu sojasaus – Traditionele Japanse fermentatie in cederhouten vaten Ontdek de Origami shoyu, een authentieke biologische...

(REF : JSS2)

japanse-en-macrobiotische-prod
GOMASIO ZWART - 100 gr

(REF : CLGOM2)

japanse-en-macrobiotische-prod
GEPEKELDE DAIKON TAKUAN - 200 gr
Takuan is een gepekelde daikon (Japanse radijs). Daikon wordt in de winter geoogst in Honshu, het grootste eiland van Japan. Het wordt in helder...

(REF : JSPR)

Shiro miso van...
  • Nieuw
japanse-en-macrobiotische-prod
Shiro miso van Koraallinzen - 130 gr
Gefermenteerde linzen- en rijstpasta

(REF : NMBL1)

japanse-en-macrobiotische-prod
KUZU GRIJS - 125 gr
Kuzu is zetmeelextract van een van de meest energetische wortels uit de Japanse bergen. Hij heeft een gladde textuur en een neutrale smaak en kan...

(REF : JSKG1)

japanse-en-macrobiotische-prod
BRUINE RIJSTMISO ONGEPASTEURISEERD - 2,5 kg
Deze krachtige Genmai rijst miso is gemaakt volgens traditionele methodes. Hij rijpt gedurende 2/3 jaar in eiken vaten. Rijst miso heeft...

(REF : JMR4)

japanse-en-macrobiotische-prod
BIFUN (ENGELENHAAR) WITTE RIJST - 150 gr
Bifun zijn zeer fijne rijstnoedels die volledig uit rijstzetmeel bestaan. Ze worden in soepen en salades gebruikt. Zonder glutenBereiding: aan...

(REF : JPB)

japanse-en-macrobiotische-prod
NIGARI - 250 gr
Nigari is een natuurlijk kristal van magnesiumchloride uit de zee. In de keuken wordt hij vooral gebruikt om sojamelk te stremmen om tofu te maken....

(REF : JSN4)

japanse-en-macrobiotische-prod
GOMASIO VAN DE ZEE - 1,5 kg
Gomasio (van het Japanse goma(sesam) en shio (zout) is een smaakvolle toevoeging voor allerlei schotels. De sesam en het zout worden lichtjes...

(REF : GRG5)

japanse-en-macrobiotische-prod
AMASAKE GIERST - 370 gr
Gierst amasake. Amasake is een gefermenteerde granenbrij die zoet van smaak is, gebruikt in Japan als basisingrediënt in dranken en desserts.

(REF : CLAM21)

japanse-en-macrobiotische-prod
VOLLE RIJSTAZIJN - 150 ml
Genmai Su rijstazijn is gemaakt in Kyushu in het zuiden van Japan volgens een traditionele fermentatietechniek in aardewerken, begraven potten....

(REF : JSVR1)

japanse-en-macrobiotische-prod
WASABI PASTA - 43 gr
Wasabi is een pikante groene en stimulerende pasta die zijn kenmerkende smaak geeft aan sushi schotels en sauzen. De wasabiwortel geeft de groene...

(REF : JSW2)

japanse-en-macrobiotische-prod
MIRIN - 250 ml
Mirin is een natuurlijk zoete kookwijn die de smaak van allerlei gerechten wonderbaarlijk kan verfijnen. Om mirin te verkrijgen wordt zoete bruine...

(REF : JSM1)

japanse-en-macrobiotische-prod
YOMOGI MOCHI BIJVOET - 300 gr
Yomogi mochi met bijvoet wordt gemaakt van gestampte gekookte zoete rijst, die in plakjes wordt gedroogd. Zeer smakelijk, in kleine blokjes...

(REF : JRY2)