WAKAME - 1 kg

Ja Ja
Productinformatie
Referentie : BAWF5
Merk : MARINOE
Kartoneenheid : 1
Minimum afname : 1
Technische fiche :
Downloaden BAWF5.PDF
EAN : 3565840409996
Familie : Producten
Categorie : Droge producten (Vajra)
Subcategorie : Japanse en macrobiotische prod.

Productbeschrijving

Wakame, Undaria pinnatifida, is een zeewier van de kelp familie. Dit zeewier heeft een heel fijne textuur en een zachte en licht gejodeerde smaak.Gebruik: Laat de zeewier gedurende 3 minuten in water weken, het zeewier zal verdriedubbelen. Het gedroogd zeewier rechtstreeks toevoegen aan groentegerechten, salades, soepen.


Ingrediënten
Wakame (Undaria pinnatifida)

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

japanse-en-macrobiotische-prod
YUZUSAP - 100 ml
Het delicate yuzu-sap heeft een uniek aroma tussen limoen en mandarijn. Yuzusap is een typische smaakmaker uit de Japanse keuken, die vooral wordt...

(REF : YUZU1)

japanse-en-macrobiotische-prod
KIKKERERWTENMISO - 150 gr
Clearspring Organic kikkererwten Miso is een heerlijk sojavrij recept dat de milde smaak van kikkererwten perfect combineert met de rijke...

(REF : CLMPC)

japanse-en-macrobiotische-prod
TAMARI SOJASAUS - 5 L
De Vajra tamari is meer geconcentreerd als de shoyu, hartig toevoegsel voor alle bereidingen van granen en gekookte of rauwe groenten. Vervangt op...

(REF : JTM6)

japanse-en-macrobiotische-prod
GOMASIO - 300 gr
Gomasio (van het Japanse goma(sesam) en shio (zout) is een smaakvolle toevoeging voor allerlei schotels. De sesam en het zout worden lichtjes...

(REF : GRG3)

japanse-en-macrobiotische-prod
KUZU GRIJS - 125 gr
Kuzu is zetmeelextract van een van de meest energetische wortels uit de Japanse bergen. Hij heeft een gladde textuur en een neutrale smaak en kan...

(REF : JSKG1)

japanse-en-macrobiotische-prod
TAKUAN SCHIJFJES - 50 gr
Takuan is een gepekelde daikon (Japanse radijs). Daikon wordt in de winter geoogst in Honshu, het grootste eiland van Japan. Het wordt in helder...

(REF : JSDP)

japanse-en-macrobiotische-prod
BRUINE RIJST KOJI - 500 gr
Genmai koji bestaat uit gefermenteerde volle rijst. Wordt gebruikt om miso en sojasaus te laten fermenteren.

(REF : JSKO1)

japanse-en-macrobiotische-prod
KUZU GRIJS - 5 kg
Kuzu is het natuurlijk zetmeel gewonnen uit een van de krachtigste planten uit de bergen van Japan. Hij heeft een gladde textuur en een neutrale...

(REF : JSKG)

japanse-en-macrobiotische-prod
KUZU WIT - 125 gr
Kuzu is het natuurlijk zetmeel gewonnen uit een van de krachtigste planten uit de bergen van Japan. Hij heeft een gladde textuur en een neutrale...

(REF : JSK1)

japanse-en-macrobiotische-prod
BRUINE RIJSTAZIJN - 2 L
Genmai Su rijstazijn is gemaakt in Kyushu in het zuiden van Japan volgens een traditionele fermentatietechniek in aardewerken, begraven potten....

(REF : JSVR6)

japanse-en-macrobiotische-prod
ZWARTE RIJST NOEDELS - 250 gr
Glutenvrije zwarte en volle rijst noedels. Bereiding: Breng een kookpot gevuld met water aan de kook, de deegwaren bijvoegen tot ze goed onder...

(REF : JPRN)

japanse-en-macrobiotische-prod
VOLLE SUSHI RIJST - 500 gr
VVolle Clearspring rijst is perfect om lekkere en voedzame sushis te maken. De rijst is Selenio rijst, een variëteit rijst die verbouwd wordt in de...

(REF : JSR1)

Shiro miso van...
  • Nieuw
japanse-en-macrobiotische-prod
Shiro miso van Koraallinzen - 130 gr
Gefermenteerde linzen- en rijstpasta

(REF : NMBL1)

japanse-en-macrobiotische-prod
TERIYAKI SOJA SAUS - 250 ml
Teriyaki saus is een traditionele sojasaus. Deze bijzondere saus kent een natuurlijk fermentatieproces gedurende 6 maanden in ceder vaten. Men...

(REF : JTT9)

japanse-en-macrobiotische-prod
MIRIN - 250 ml
Mirin is een natuurlijk zoete kookwijn die de smaak van allerlei gerechten wonderbaarlijk kan verfijnen. Om mirin te verkrijgen wordt zoete bruine...

(REF : JSM1)

japanse-en-macrobiotische-prod
BOEKWEIT ZOETE AARDAPPEL NOEDELS - 250 gr
Glutenvrije boekweit noedels met zoete aardappel. Bereiding: Breng een kookpot gevuld met water aan de kook, de deegwaren bijvoegen tot ze goed...

(REF : JPSS)