GOMASIO VAN DE ZEE - 1,5 kg

Ja Ja
Productinformatie
Referentie : GRG5
Kartoneenheid : 1
Minimum afname : 1
Technische fiche :
Downloaden GRG5.PDF
EAN : 3390390002089
Familie : Producten
Categorie : Droge producten (Vajra)
Subcategorie : Japanse en macrobiotische prod.

Productbeschrijving

Gomasio (van het Japanse goma(sesam) en shio (zout) is een smaakvolle toevoeging voor allerlei schotels. De sesam en het zout worden lichtjes geroosterd in een houtoven en samen gekneusd in een stenen vorm. Elk zoutdeeltje wordt alzo omhuld met de olie van het sesamzaad. Dit maakt een beter opneembaarheid van het zout mogelijk. Sesamzaad is gekend om zijn rijkdom aan fosfor, magnesium en calcium. De rijkdom aan vetten en de aanwezigheid van lecitine maakt van de gomasio een uitstekend voedingsmiddel voor het zenuwstelsel en de botstructuur. Door de aanwezigheid van het zeezout levert het ook een aantal zeldzame oligo-elementen. De "Zee gomasio" is een heerlijke mengsel van sesam, ongeraffineerd zout en franse Nori algen. Deze originele specerij met haar hazelnootsmaak is een geweldig zacht alternatief voor zout, en levert U het beste van de zee met de Norialgen, en het beste van de aarde met de sesam. Gebruik: over granen en rauwkost strooien, a ratio van 1 soeplepel per maaltijd, heeft een nootjesachtige smaak.


Ingrediënten
hele sesam 90,75%, ongeraffineerd zeezout 4,75% en nori zeewier 4,5%

Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

japanse-en-macrobiotische-prod
SHOYU SOJASAUS - 150 ml
De Clearspring shoyu is van zeer hoge kwaliteit. In Japan heeft hij de Sendai prijs gewonnen. Geproduceerd volgens traditonele methodes met hele...

(REF : JSS5)

japanse-en-macrobiotische-prod
BRUINE RIJSTAZIJN - 2 L
Genmai Su rijstazijn is gemaakt in Kyushu in het zuiden van Japan volgens een traditionele fermentatietechniek in aardewerken, begraven potten....

(REF : JSVR6)

japanse-en-macrobiotische-prod
MIRIN - 250 ml
Hoewel de meeste mirin tegenwoordig suiker en conserveermiddelen bevatten, wordt onze rijst van nature gefermenteerd met koji van alleen rijst,...

(REF : JSM5)

japanse-en-macrobiotische-prod
GOMASIO - 300 gr
Gomasio (van het Japanse goma(sesam) en shio (zout) is een smaakvolle toevoeging voor allerlei schotels. De sesam en het zout worden lichtjes...

(REF : GRG3)

japanse-en-macrobiotische-prod
TERIYAKI SOJA SAUS - 250 ml
Teriyaki saus is een traditionele sojasaus. Deze bijzondere saus kent een natuurlijk fermentatieproces gedurende 6 maanden in ceder vaten. Men...

(REF : JTT9)

japanse-en-macrobiotische-prod
GEDROOGDE TOFU KOYA TOFU - 96 gr
Koya tofu is een tofu die bevroren wordt en daarna gedroogd. Het heeft alle goede eigenschappen van verse tofu omdat het gevriesdroogd is maar...

(REF : JSTS2)

japanse-en-macrobiotische-prod
ARROWROOT - 300 gr
Arrowroot (Maranta arundinacea) "pijlwortel" heeft zijn naam te danken aan het traditioneel gebruik van deze plant door de Arawaks. Deze Indianen...

(REF : JSA4)

japanse-en-macrobiotische-prod
VOLLE RIJSTAZIJN - 150 ml
Genmai Su rijstazijn is gemaakt in Kyushu in het zuiden van Japan volgens een traditionele fermentatietechniek in aardewerken, begraven potten....

(REF : JSVR1)

Miso met Gochugaru peper
  • Nieuw
japanse-en-macrobiotische-prod
Miso met Gochugaru peper - 130 gr
Tapenade van miso met gochugaru peper (Koreaanse peper)

(REF : NMPG1)

japanse-en-macrobiotische-prod
UMEBOSHI PASTA - 4 kg
De ume pruim is een abrikoos die gefermenteerd wordt in een zoute vloeistof, verrijkt met shiso bladeren (een soort netel). Het is een heel...

(REF : JSPU5)

japanse-en-macrobiotische-prod
TERIYAKI SOJASAUS - 150 ml
Teryaki saus is een traditionele soja saus. Deze bijzondere saus kent een naturrlijk fermentatieproces gedurende 6 maanden in ceder vaten. Men...

(REF : JTT5)

japanse-en-macrobiotische-prod
SUSHI DAIKON GEDROOGD - 30 gr
Daikon is een japanse witte radijs die gewoon gedroogd en geraspt is. Het is mild en zoetig van smaak en bevat verteringsbevorderende enzymen,...

(REF : JSDS3)

japanse-en-macrobiotische-prod
SHOYU SOJASAUS - 1 L
Origami biologische shoyu sojasaus – Traditionele Japanse fermentatie in cederhouten vaten Ontdek de Origami shoyu, een authentieke biologische...

(REF : JSS2)

japanse-en-macrobiotische-prod
GOMASIO - 150 gr
Gomasio (van het Japanse goma(sesam) en shio (zout) is een smaakvolle toevoeging voor allerlei schotels. De sesam en het zout worden lichtjes...

(REF : GRG4)

japanse-en-macrobiotische-prod
MISOSOEP PASTA SESAM - 4x15 gr
Geniet van de umami-rijke smaak van natuurlijk gefermenteerde miso, met de romige, mild nootachtige smaak van sesam in de biologische instant miso...

(REF : JSMSCS)

japanse-en-macrobiotische-prod
KUZU WIT - 125 gr
Kuzu is het natuurlijk zetmeel gewonnen uit een van de krachtigste planten uit de bergen van Japan. Hij heeft een gladde textuur en een neutrale...

(REF : JSK1)