SHICHIMI TOGARASHI - 50 gr

Ja
Productinformatie
Referentie : CLSH1
Kartoneenheid : 8
Minimum afname : 8
EAN : 5021554005230
Familie : Producten
Categorie : Droge producten (Vajra)
Subcategorie : Japanse en macrobiotische prod.

Productbeschrijving

Een perfect uitgebalanceerde mix van geroosterde sesamzaadjes, chilivlokken, zwarte peper, gemberpoeder, sinaasappelschil en nori.Gebruik: toegevoegd tijdens het koken of gewoon gestrooid als garnering in noedelgerechten, tofu, barbecues, enz


Ingrediënten
Zwart sesamzaad 40%, sesamzaad 25%, chillivlokken 20%, zwarte peper, gemberpoeder, sinaasschil, nori

Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

japanse-en-macrobiotische-prod
UMEBOSHI - 200 gr
De ume pruim is een abrikoos die gefermenteerd wordt in een zoute vloeistof, verrijkt met shiso bladeren (een soort netel). Het is een heel...

(REF : JSUB2)

japanse-en-macrobiotische-prod
TEKKA KONDIMENT - 80 gr
Tekka kondiment, of miso kondiment, is rijk aan ijzer, heerlijk bestrooid over granen, noedels en groenten. Men verkrijgt tekka door kliswortel,...

(REF : JST1)

japanse-en-macrobiotische-prod
AMASAKE HAVER - 360 gr
Haver amasake. Amasake is een gefermenteerde granenbrij die zoet van smaak is, gebruikt in Japan als basisingrediënt in dranken en desserts.

(REF : CLAM31)

japanse-en-macrobiotische-prod
TERIYAKI SOJASAUS - 500 ml
Teriyaki saus is een traditionele sojasaus. Deze bijzondere saus kent een natuurlijk fermentatieproces gedurende 6 maanden in ceder vaten. Men...

(REF : JTT1)

japanse-en-macrobiotische-prod
SHOYU SOJASAUS - 10 L
Origami biologische shoyu sojasaus – Traditionele Japanse fermentatie in cederhouten vaten Ontdek de Origami shoyu, een authentieke biologische...

(REF : JSS10)

japanse-en-macrobiotische-prod
TAMARI SOJASAUS - 500 ml
De Vajra tamari is geconcentreerder dan de shoyu, hartig toevoegsel voor alle bereidingen van granen en gekookte of rauwe groenten. Vervangt op een...

(REF : JTM1)

japanse-en-macrobiotische-prod
GOMASIO - 300 gr
Gomasio (van het Japanse goma(sesam) en shio (zout) is een smaakvolle toevoeging voor allerlei schotels. De sesam en het zout worden lichtjes...

(REF : GRG3)

japanse-en-macrobiotische-prod
RAMEN BOEKWEIT SHIITAKEES - 280 gr
Door de ideale verhouding van boekweit en bruine rijst is de structuur mooi, stevig en elastisch. Gemaakt met echte Shiitake paddestoelen voor...

(REF : TSRM1)

japanse-en-macrobiotische-prod
SILKEN TOFU TETRA PACK - 300 gr
Silken tofu is gemaakt van niet gestremde sojamelk. Hij bevat maar drie ingrediënten: sojabonen van eerste kwaliteit, nigari (magnesiumchloride) en...

(REF : JSTO)

japanse-en-macrobiotische-prod
UMEBOSHI PASTA - 10 kg
De ume pruim is een abrikoos die gefermenteerd wordt in een zoute vloeistof, verrijkt met shiso bladeren (een soort netel). Het is een heel...

(REF : JSPU3)

japanse-en-macrobiotische-prod
TAKUAN SCHIJFJES - 50 gr
Takuan is een gepekelde daikon (Japanse radijs). Daikon wordt in de winter geoogst in Honshu, het grootste eiland van Japan. Het wordt in helder...

(REF : JSDP)

japanse-en-macrobiotische-prod
RAMEN MISO GEMBER - 210 gr
Clearspring heeft het eenvoudig en handig gemaakt om te genieten van authentieke Japanse Ramen als je weinig tijd hebt, zonder concessies te doen...

(REF : CLRM2)

japanse-en-macrobiotische-prod
CONDIMENT SHISO - 50 gr
Shiso poeder is een gezond alternatief voor keukenzout, hij brengt niet alleen een zoute smaak maar ook veel mineralen. Zijn zoute, pikante en ook...

(REF : JSSHC2)

japanse-en-macrobiotische-prod
SHOYU MET KOMBU SHIITAKE - 245 ml
Heerlijke bouillon om instant noedels op smaak te brengen, kan ook gebruikt worden als basis in oosterse gerechten.

(REF : CLNB1)

japanse-en-macrobiotische-prod
VOLLE RIJSTAZIJN - 150 ml
Genmai Su rijstazijn is gemaakt in Kyushu in het zuiden van Japan volgens een traditionele fermentatietechniek in aardewerken, begraven potten....

(REF : JSVR1)

japanse-en-macrobiotische-prod
GOMASIO VAN DE ZEE - 1,5 kg
Gomasio (van het Japanse goma(sesam) en shio (zout) is een smaakvolle toevoeging voor allerlei schotels. De sesam en het zout worden lichtjes...

(REF : GRG5)