Kuzu is zetmeelextract van een van de meest energetische wortels uit de Japanse bergen. Hij heeft een gladde textuur en een neutrale smaak en kan gebruikt worden soepen de binden, om sap en sauzen in te dikken of om desserts steviger te maken.Kuzu wordt ook medicinaal gebruikt als drank op gastrointestinale klachten te verlichten.Voeg 2 tot 3 koffielepels toe aan een tas vloeistof. Los op in koud water voor gebruik. Om gelatineuze desserts te maken, voegt u ongeveer 3 soeplepels toe aan 250 ml vloeistof.
Kuzu is zetmeelextract van een van de meest energetische wortels uit de Japanse bergen. Hij heeft een gladde textuur en een neutrale smaak en kan gebruikt worden soepen de binden, om sap en sauzen in te dikken of om desserts steviger te maken.Kuzu wordt ook medicinaal gebruikt als drank op gastrointestinale klachten te verlichten.Voeg 2 tot 3 koffielepels toe aan een tas vloeistof. Los op in koud water voor gebruik. Om gelatineuze desserts te maken, voegt u ongeveer 3 soeplepels toe aan 250 ml vloeistof.