UMEBOSHI PASTA - 4 kg

Productinformatie
Referentie : JSPU5
Merk : VAJRA
Kartoneenheid : 1
Minimum afname : 1
EAN : 5425006840125
Familie : Producten
Categorie : Droge producten (Vajra)
Subcategorie : Japanse en macrobiotische prod.

Productbeschrijving

De ume pruim is een abrikoos die gefermenteerd wordt in een zoute vloeistof, verrijkt met shiso bladeren (een soort netel). Het is een heel belangrijk onderdeel van de japanse keuken en traditionele geneeskunde. Zijn zure en zoute smaak past goed bij de meeste voedingsmiddelen en kan zout en azijn vervangen. Umeboshi pasta kan gebruikt worden als smaakmaker of als basis om een saus te maken. Het is een uitstekend product voor de gezondheid, beschouwd als regelaar van de spijsvertering. De ume pruim heeft een hoog gehalte aan ijzer, calcium en fosfor, en aan citroenzuur. Kan heel lang bewaard worden dankzij een hoog zoutgehalte.


Ingrediënten
ume pruimen, shisoblad, zeezout.

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :

16 andere producten in dezelfde categorie:

japanse-en-macrobiotische-prod
RIJSTAZIJN - 250 ml
Japans product. Bevat geen conserveringsmiddel, waardoor er zich een onschadelijk bezinksel kan vormen. Koel en donker bewaren.

(REF : JSVR4)

japanse-en-macrobiotische-prod
BRUINE RIJSTMISO ONGEPASTEURISEERD - 300 gr
Deze krachtige Genmai rijst miso is gemaakt volgens traditionele methodes. Hij rijpt gedurende 2/3 jaar in ceder vaten. Rijst miso heeft...

(REF : JMR1)

japanse-en-macrobiotische-prod
PICKLED DAIKON - 100 gr
Een extreem gezonde en veelzijdige groente en één van de typsiche voedingsmiddellen uit de Japanse keuken. De Clearspring gepekelde daikon wordt op...

(REF : JDP1)

japanse-en-macrobiotische-prod
VOLLE RIJST WAKAME NOEDELS - 250 gr
Glutenvrije volle rijst noedels met wakame zeewier. Bereiding: Breng een kookpot gevuld met water aan de kook, de deegwaren bijvoegen tot ze goed...

(REF : JPRW)

Miso van Belgische...
  • Nieuw
japanse-en-macrobiotische-prod
Miso van Belgische Soja 12 maanden - 270 gr
Miso van Belgische soja, gerijpt op meer dan 12 maanden.

(REF : NMMS2)

japanse-en-macrobiotische-prod
SUSHI GEMBER PICKLE - 50 gr
Sushi Ginger. Met zijn frisse, pittige smaak is de Clearspring Sushi Ginger een stimulatie voor de smaakpapillen. Hij wordt bijna altijd opgediend...

(REF : JSG2)

japanse-en-macrobiotische-prod
GOMASIO - 1,5 kg
Gomasio (van het Japanse goma(sesam) en shio (zout) is een smaakvolle toevoeging voor allerlei schotels. De sesam en het zout worden lichtjes...

(REF : GRG2)

japanse-en-macrobiotische-prod
RAMEN SHOYU SOJASAUS - 210 gr
Clearspring Organic Wheat Ramen Noodles maken een snelle en bevredigende maaltijd met alle voedende voordelen van de beste, gezonde ingrediënten....

(REF : CLRS2)

japanse-en-macrobiotische-prod
TAMARI SOJASAUS - 10 L
De Vajra tamari is meer geconcentreerd als de shoyu, hartig toevoegsel voor alle bereidingen van granen en gekookte of rauwe groenten. Vervangt op...

(REF : JTM10)

japanse-en-macrobiotische-prod
TAMARI YAEMON SOJASAUS - 150 ml
Deze klassieke sojasaus wordt geproduceerd volgens een 500 jaar oud recept. Tamari heeft een meer geconcentreerde smaak dan klassieke soja saus...

(REF : JTM5)

japanse-en-macrobiotische-prod
KOMBU JAPAN - 1 kg
Kombu is een Japanse kelp variëteit en wordt in het koud water van het eiland Hokkaido verzameld. Hij bevat natuurlijk glutaminezuur die de smaken...

(REF : JAK11)

japanse-en-macrobiotische-prod
YUZU PONZU - 150 ml
We zijn verheugd om een opwindende nieuwe toevoeging aan ons assortiment sauzen en smaakmakers aan te kondigen; Biologische Yuzu Ponzu. Het is een...

(REF : CLYP)

japanse-en-macrobiotische-prod
ARROWROOT - 150 gr
Handig plantaardig bindmiddel gemaakt van de pijlwortelplant. Gebruik per 250 ml te binden vocht ca. 1 eetlepel arrowroot. Voor gebruik aanmaken...

(REF : JSA12)

japanse-en-macrobiotische-prod
UMEBOSHI - 10 kg
De ume pruim is een abrikoos die gefermenteerd wordt in een zoute vloeistof, verrijkt met shiso bladeren (een soort netel). Het is een heel...

(REF : JSUB3)

japanse-en-macrobiotische-prod
HIJIKI - 1 kg
Hijiki is een zwart zeewier met een uitgesproken smaak, die veel mineralen bevat . 20 minuten laten weken in water en nadien sauteren of laten...

(REF : JAH1)

Zoete Rode Miso van...
  • Nieuw
japanse-en-macrobiotische-prod
Zoete Rode Miso van Kikkererwten - 270 gr
Gebruik als smaakmaker in uw sauzen, bouillons, dips, woks, op boterhammen enz...

(REF : NMMD2)