Ingrediënten
MELK, stremsel, fermenten, zout, penicilium
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
geitenmelk
Pyramide met as (210 gr)
Deze milde geitenkaas rijpt ongeveer 10 dagen in onze kelders. Hij dankt zijn naam aan zijn piramidevorm. De korst is afgewerkt met houtskool,...
geitenmelk
Biquedon (100 gr) BULK
Deze geitenkaas wordt tussen de 10 en 15 dagen (half)gerijpt in onze kelders. De naam, het geesteskind van een trouwe klant, is een samentrekking...
geitenmelk
Gouda van geit met peper (+/- 5 kg)
Mèkkerstee au poivre is een biologische geitenkaas met een rijke mix van zwarte peper, ui, koriander en paprikapoeder. Dit maakt deze geitenkaas...
geitenmelk
Gouda van geit jong (+/- 7 kg)
De jongste variant van biologische geitenkaas is de jonge Mèkkerstee. Slechts 4 weken rijping zijn nodig om de smaak van deze variant te...
geitenmelk
Le Cabécou (3 x 35 gr)
Cabécou komt van het Occitaanse woord voor geit, Cabre. Onder de bloomachtige korst onthult deze zachte kaas een smeltende kern die zich na verloop...
geitenmelk
Petit Scley (200 gr)
Deze geitenkaas wordt (half)gerijpt in een kelder gedurende 10 tot 12 dagen. De naam komt van een plaats naast de kaasmakerij van Gros Chêne, waar...
geitenmelk
Geitenbrie met fenegriek (+/- 1,5kg)
Le lait qui sert à la production des fromages vient des troupeaux broutant tout l’été dans des pairies vertes non traitées.Ce lait bio est donc...
geitenmelk
Verse pimpelmees Gatli (145 gr) BULK
Deze verse geitenkaas dankt zijn naam aan de bijnaam die Daniel, de kaasmeester, destijds kreeg en die “geitenfokker” betekent. De kaas is wit,...
geitenmelk
Sainte Maure met as (450 gr)
Deze milde geitenkaas rijpt ongeveer 10 dagen in onze kelders. De naam komt van het Oudfranse “maure” dat “zwart” betekent. Sainte Maure, de zwarte...