Gouda van geit met peper (+/- 5 kg)
Mèkkerstee au poivre is een biologische geitenkaas met een rijke mix van zwarte peper, ui, koriander en paprikapoeder. Dit maakt deze geitenkaas aangenaam pittig. Dankzij de korte rijping (8 weken) is de kaas nog erg romig en zacht.
Ingrediënten
MELK, fermenten, stremsel, conserveermiddel : E509, zout, kruidenmengeling (zwarte peper, uien, koriander, paprika, kruiden)
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
geitenmelk
De twee cabécous (2 x 70 gr)
Deze traditionele melkzuurkaas uit het zuidwesten van Frankrijk is klein van formaat en ontwikkelt een krachtige smaak naarmate hij langer rijpt...
geitenmelk
Rol van geitenkaas gerijpt (1 kg)
Deze ronde kaas is gerijpt in gepasteuriseerde volle geitenmelk van biologische landbouw. Met zijn pluizige witte oppervlak heeft hij de typische...
geitenmelk
Verse pimpelmees Gatli (145 gr) BULK
Deze verse geitenkaas dankt zijn naam aan de bijnaam die Daniel, de kaasmeester, destijds kreeg en die “geitenfokker” betekent. De kaas is wit,...
geitenmelk
Gouda van geit fenegriek (+/- 5 kg)
Mèkkerstee Fenugrec is een biologische geitenkaas die een licht nootachtige smaak krijgt door de toevoeging van fenegriekzaad. Deze geitenkaas is 8...
geitenmelk
Chèvre (geit) de Wavreumont (+/- 2 kg)
Chèvre de Wavreumont (Monastère Saint Remacle) is een biologische kaas met een natuurlijke korst en een halfharde witte kaasmassa. Het is een...
geitenmelk
Pyramide met as (210 gr)
Deze milde geitenkaas rijpt ongeveer 10 dagen in onze kelders. Hij dankt zijn naam aan zijn piramidevorm. De korst is afgewerkt met houtskool,...
geitenmelk
Le Crottin van geitenmelk (2 x 60 gr)
Crottin van geitenmelk is een zachte kaas met een bloomachtige korst. Het is een aparte kaas met een stevige textuur die zich na verloop van tijd...
geitenmelk
Merlijn Madrid (+/- 1,8 kg)
Merlijn is een gerijpte geitenkaas die op traditionele wijze laag voor laag wordt opgeschept. Deze ronde kaas heeft een zachte, smeltende en...
‹ ›
Mèkkerstee au poivre is een biologische geitenkaas met een rijke mix van zwarte peper, ui, koriander en paprikapoeder. Dit maakt deze geitenkaas aangenaam pittig. Dankzij de korte rijping (8 weken) is de kaas nog erg romig en zacht.