Deze halfharde, geperste, ongekookte kaas is gemaakt van biologisch geproduceerde volle geitenmelk. Hij is romig en mild en kan zo gegeten worden, op een sneetje brood, op toast, in een broodje of...
Ingrediënten
MELK, zout, fermenten, stremsel
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
geitenmelk
Gouda van geit jong (+/- 7 kg)
De jongste variant van biologische geitenkaas is de jonge Mèkkerstee. Slechts 4 weken rijping zijn nodig om de smaak van deze variant te...
geitenmelk
Petit Scley (200 gr)
Deze geitenkaas wordt (half)gerijpt in een kelder gedurende 10 tot 12 dagen. De naam komt van een plaats naast de kaasmakerij van Gros Chêne, waar...
geitenmelk
Gouda van geit met peper (+/- 5 kg)
Mèkkerstee au poivre is een biologische geitenkaas met een rijke mix van zwarte peper, ui, koriander en paprikapoeder. Dit maakt deze geitenkaas...
geitenmelk
Fleurs de chèvre (+/- 1 kg)
Fleurs de chèvre is een zachte, gepasteuriseerde geitenkaas met een gemengde korst. Deze kaas rijpt 3 weken in onze kelders en heeft een smeltende,...
schapenmelk
Tomme 3 soorten melk (+/- 2,2 kg)
Handgevormde kaas gemaakt van 3 volle melken (schapen-, koeien- en geitenmelk).Semi-geperste kaas met een soepele, licht open textuur.Koperbruine...
geitenmelk
Tomme du Doyard (+/- 2 kg)
Deze geperste geitenkaas rijpt 2 tot 3 maanden in onze kelders. De naam komt van de plaats naast de kaasmakerij, in de Condroz. De natuurlijke...
geitenmelk
PRECO - Caprice de chevron (+/- 750 gr)
Dit is een zachte kaas met een bloomachtige korst, gemaakt van gepasteuriseerde melk. De licht krijtachtige kern smelt als hij rijpt. Hij heeft een...
geitenmelk
Petite rouelle met as (155 gr)
Cendrée, deze melkzuurkaas heeft geen kern, maar wel veel body en een originele vorm, waarin alle smaken van een opscheplepelkaas harmonieus zijn...
‹ ›
Deze halfharde, geperste, ongekookte kaas is gemaakt van biologisch geproduceerde volle geitenmelk. Hij is romig en mild en kan zo gegeten worden, op een sneetje brood, op toast, in een broodje of...