

Chevrin (+/- 230 gr)



Deze zachte geitenkaas van het Camembert-type rijpt ongeveer 3 weken in een kelder. De naam komt van het oude bijvoeglijk naamwoord voor “alles wat met geiten te maken heeft”. De kaas heeft een bloomachtige korst en een gladde, smeltende witte kaasmassa. De kaas kan worden gegeten op een kaasplateau of worden geroosterd op de barbecue of in de oven. Fromage médaillé d'argent au Belgian Cheese Awards 2025 ! Zilveren medaille voor deze kaas op de Belgian Cheese Awards 2025!
(REF : 21020)
(REF : 21017)
(REF : 26401)
(REF : 21022)
(REF : 73450)
(REF : 21009)
(REF : 21002)
(REF : 21008)
(REF : 21438)
(REF : 22202)
(REF : 61818)
(REF : 21057)
(REF : 22004)
(REF : 21015)
(REF : 26407)
(REF : 21036)
Deze zachte geitenkaas van het Camembert-type rijpt ongeveer 3 weken in een kelder. De naam komt van het oude bijvoeglijk naamwoord voor “alles wat met geiten te maken heeft”. De kaas heeft een bloomachtige korst en een gladde, smeltende witte kaasmassa. De kaas kan worden gegeten op een kaasplateau of worden geroosterd op de barbecue of in de oven. Fromage médaillé d'argent au Belgian Cheese Awards 2025 ! Zilveren medaille voor deze kaas op de Belgian Cheese Awards 2025!