Deze specerij met een fruitige, zure smaak wordt al sinds de oudheid in het Midden-Oosten gebruikt en is een uitstekende vervanger voor citroen en azijn. In de Libanese, Syrische, Iraanse en Turkse keuken wordt het dagelijks gebruikt.
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
specerijen
NAVULVERP.KORIANDER GEMALEN
- 500 gr
Koriander is net zo beroemd om zijn zaden als om zijn zeer aromatische bladeren.Gebruiksaanwijzing: geeft smaak en body aan uw marinades,...
specerijen
NAVULVERPAKKING MUSKAATPOEDER
- 35 gr
Bijzonder rijk en warm, licht zoet aroma.Nootmuskaat groeit aan een groenblijvende boom, afkomstig uit de Banda-eilanden, in de archipel van de...
specerijen
GEROOKTE PAPRIKA
- 40 gr
Poedervormige specerij verkregen uit gerookte en gemalen rode pepers; veel gebruikt in de Spaanse keuken.
specerijen
THAI KRUIDEN
- 35 gr
Voor de Thaise keuken : woks, gestoofde groenten, marinades, soepen ...
specerijen
KARDAMON HEEL
- 25 gr
Het wordt beschouwd als een nobel kruid met saffraan en vanille. Kardemom groeit in het wild in de vochtige bossen van Zuid-India en Sri Lanka...
specerijen
AZIATISCHE WOKKRUIDEN
- 35 gr
Een mengsel ontworpen voor een smakelijke wok van groenten, gebakken noedels, tofu, gevogelte, vis, schaaldieren….Gebruiksaanwijzing: aan het begin...
specerijen
MARJOLEIN
- 10 gr
Marjolein wordt gebruikt om vleeswaren op smaak te brengen en om de vertering van kool en vetrijke gerechten te bevorderen. Het smaken soepen,...
specerijen
COMBAVA BLAD
- 10 gr
Suggestie: stevige smaakmaker voor de orientaalse keuken, bij vis en gevogelte
specerijen
KRUIDNAGEL HEEL
- 500 gr
De kruidnagel is niets minder dan de bloemknop van de kruidnagel, die is gedroogd. Gebruiksaanwijzing: essentiële specerij traditioneel gebruikt...
specerijen
ZOETHOUTSTOKKEN
- 500 gr
OMSCHRIJVING: Krachtige plant met robuste takken. De wortel heeft lange uitlopels, die worden gebruikt in de kruidenapotheekTRADITIONEEL GEBRUIK:...
specerijen
VANILLE POEDER
- 100 gr
Een wonder van zoetheid en aroma's, ontwikkeld door een lange voorbereiding na de oogst. Het is niet voor niets dat vanille zo gebruikt en zo...
Deze specerij met een fruitige, zure smaak wordt al sinds de oudheid in het Midden-Oosten gebruikt en is een uitstekende vervanger voor citroen en azijn. In de Libanese, Syrische, Iraanse en Turkse keuken wordt het dagelijks gebruikt.