Het mengsel "Visserskruiden", met zijn zoete tonen van dille en citroenschil, zal al uw gerechten op basis van vis en schaaldieren begeleiden.
Ingrediënten
dille, citroenschil, look, roze peper, limoen, zachte peper, zwarte peper.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
specerijen
MUSKAATNOOT GEMALEN
- 500 gr
Nootmuskaat is het zaad van de nootmuskaatboom, een tropische boom. Een essentieel kruid, het parfumeert veel van onze zoete en hartige gerechten,...
specerijen
ANIJSZAADJES
- 40 gr
Licht zoet, met een zeer duidelijke noot van zoethout Gebruiksaanwijzing: Voor het op smaak brengen van taarten en zoetigheden, soepen,...
specerijen
VENKELZAAD
- 30 gr
Smaak leunt dicht aan bij die van anijs, minder zoet, met een lichte kamferachtige noot. Kan gebruikt worden voor kazen, soepen, salades,...
specerijen
CURRY BLAD
- 13 gr
Suggestie: stevige smaakmaker voor de orientaalse keuken, bij vis en gevogelte
specerijen
NAVULVERPAKKING VENKELZAAD
- 30 gr
Kleine zaadjes met een anijsachtige en subtiele kamfer smaak. Gebruik om op smaak te brengen: kazen, soepen, salades, Provençaalse keuken,...
specerijen
ZWARTE PEPER HEEL
- 50 gr
De zwarte peperbessen worden groen geplukt, vervolgens worden ze een paar dagen gefermenteerd en in de zon gedroogd, onder invloed waarvan ze...
specerijen
WITTE PEPER GEMALEN
- 500 gr
Witte peper is gewoon zwarte peper waarvan de schil van de bes is verwijderd. Het zaad heeft een minder scherpe smaak dan de hele bes. Zeer...
specerijen
JENEVERBES
- 25 gr
Aangenaam, bitterzoet aroma, dat doet denken aan jenever. Zoete smaak, met een nasmaak van dennen en terpentijn.
specerijen
GALANGA POEDER
- 500 gr
Minder pikant dan gember, met peper- en citrustoetsen; galanga of laoskruid wordt in de aziatische keuken gebruikt: gesauteerde groenten, soepen,...
specerijen
NAVULVERPAKKING KARDAMON HEEL
- 25 gr
Een edele specerij met een citroenachtige, licht peperachtige smaak, die veel wordt gebruikt in de Indiase keuken voor zowel zoete als hartige...
Het mengsel "Visserskruiden", met zijn zoete tonen van dille en citroenschil, zal al uw gerechten op basis van vis en schaaldieren begeleiden.