- Nieuw
Deze specerij met een fruitige, zure smaak wordt al sinds de oudheid in het Midden-Oosten gebruikt en is een uitstekende vervanger voor citroen en azijn. In de Libanese, Syrische, Iraanse en Turkse keuken wordt het dagelijks gebruikt.
(REF : COBR1)
(REF : ECOCUM1)
(REF : ECOVCM1)
(REF : COMS)
(REF : COAI1)
(REF : HFVAV)
(REF : COVPF1)
(REF : XCOVTAN)
(REF : COGE1)
(REF : COOI1)
(REF : COMPO)
(REF : ECOCM1)
(REF : COMTH)
(REF : COVGM)
(REF : ECOVCU1)
(REF : COMCH1)
Deze specerij met een fruitige, zure smaak wordt al sinds de oudheid in het Midden-Oosten gebruikt en is een uitstekende vervanger voor citroen en azijn. In de Libanese, Syrische, Iraanse en Turkse keuken wordt het dagelijks gebruikt.