Licht zoet, met een zeer duidelijke noot van zoethout Gebruiksaanwijzing: Voor het op smaak brengen van taarten en zoetigheden, soepen, stoofschotels, visvullingen, bepaalde soorten brood en kwark. Beschouwd als een mild slijmoplossend middel, wordt anijs toegevoegd aan kruidenthee.
Ingrediënten
anijszaadjes
16 andere producten in dezelfde categorie:
specerijen
NAVULVERPK. RAS EL HANOUT
- 500 gr
Een paradepaardje van Maghreb-kruiden, het is hetzelfde voor Ras el hanout als voor curry: er is niet slechts één Ras el hanout, maar meerdere...
specerijen
ZAATAR MENGELING
- 27 gr
Zaatar is een mix van specerijen die populair zijn in de Libanese keuken, voornamelijk tijm, geroosterde sesamzaadjes en sumak. Het wordt gebruikt...
specerijen
NAVULVERPAKKING KNOFLOOKGRIES
- 130 gr
Basiskruiderij in de keuken overal ter wereld. Brengt talloze gerechten op smaak, past bij vlees, wild en vis. Gaat goed samen met allerlei soorten...
specerijen
NAVULVERP.KORIANDER GEMALEN
- 500 gr
Koriander is net zo beroemd om zijn zaden als om zijn zeer aromatische bladeren.Gebruiksaanwijzing: geeft smaak en body aan uw marinades,...
specerijen
ZWARTE PEPER HEEL
- 50 gr
De zwarte peperbessen worden groen geplukt, vervolgens worden ze een paar dagen gefermenteerd en in de zon gedroogd, onder invloed waarvan ze...
specerijen
ZWARTE PEPER KAMPOT IGP
- 45 gr
Zwarte peper uit Kampot, die wordt erkend als een van de beste pepers ter wereld, wordt op traditionele en biologische wijze geteeld. Elk zaadje is...
specerijen
NAVULVERPAKKING CURRY MADRAS
- 35 gr
Een mengeling van specerijen die niet mag ontbreken in de Indiase keuken. Sterk gekruid, is het een perfecte specerij voor groentegerechten en alle...
specerijen
MARJOLEIN
- 10 gr
Marjolein wordt gebruikt om vleeswaren op smaak te brengen en om de vertering van kool en vetrijke gerechten te bevorderen. Het smaken soepen,...
specerijen
NAVULVERPAKKING KOMIJN GEMALEN
- 500 gr
Komijn, een essentieel kruid, is aanwezig in een groot aantal culinaire tradities. Gemalen voor gebruiksgemak.Gebruiksaanwijzing: ideaal bij kaas...
‹ ›
Licht zoet, met een zeer duidelijke noot van zoethout Gebruiksaanwijzing: Voor het op smaak brengen van taarten en zoetigheden, soepen, stoofschotels, visvullingen, bepaalde soorten brood en kwark. Beschouwd als een mild slijmoplossend middel, wordt anijs toegevoegd aan kruidenthee.