Jeneverbes is een wijdverspreide struik in het Middellandse Zeegebied en staat bekend om zijn bessen die bepaalde traditionele gerechten zoals zuurkool op smaak brengen. Ze gaan heerlijk samen met veel andere voedingsmiddelen.Gebruiksaanwijzing: marinades, wild, zuurkool, likeuren.
Ingrediënten
Juniperus Communis
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
specerijen
GALANGA POEDER
- 500 gr
Minder pikant dan gember, met peper- en citrustoetsen; galanga of laoskruid wordt in de aziatische keuken gebruikt: gesauteerde groenten, soepen,...
specerijen
COMBAVA BLAD
- 10 gr
Suggestie: stevige smaakmaker voor de orientaalse keuken, bij vis en gevogelte
specerijen
HARISSA MENGELING MET ROOS
- 35 gr
Harissa mix met roos is een variatie op de traditionele Tunesische harissa, gemaakt van hete pepers, knoflook, koriander, karwij, olijfolie en...
specerijen
NAVULVERPAKKING LOOKPOEDER
- 130 gr
Frans knoflookpoeder, uiterst praktisch om elk gerecht in één oogopslag pittiger te maken! Gebruiksaanwijzing: gebruik in salades, sauzen,...
specerijen
NAVULVERPAKKING GARAM MASALA
- 35 gr
Een mengeling van specerijen die typisch is voor de Indische keuken, maar ook veel wordt gebruikt in de oosterse, de Mauritiaanse en de Reunionese...
specerijen
WITTE PEPER HEEL
- 500 gr
Witte peper is gewoon zwarte peper waarvan de schil van de bes is verwijderd. Het zaad heeft een minder scherpe smaak dan de hele bes. Zeer...
specerijen
NAVULVERPAKKING RAS EL HANOUT
- 35 gr
Een mengeling van specerijen die veel wordt gebruikt in de oosterse keuken om de smaak van typisch Noord-Afrikaanse gerechten zoals couscous en...
specerijen
FENEGRIEK HEEL
- 500 gr
Ten onrechte genegeerd, fenegriek is erg lekker en vol kwaliteiten!Gebruiksaanwijzing: 4 g (1 theelepel) per kopje als afkooksel.
specerijen
LAOS GEMALEN
- 25 gr
Minder pikant dan gember, met peper- en citrustoetsen; galanga of laoskruid wordt in de aziatische keuken gebruikt: gesauteerde groenten, soepen,...
specerijen
CAYENNE PEPER GEMALEN
- 500 gr
Cayennepeper is een van de meest populaire pepersoorten. Voor getrainde fijnproevers met een pittige smaak biedt het een hele wereld van fruitige...
specerijen
KARWIJZAAD
- 500 gr
Van de familie van de Apiaceae (venkel, anijs, koriander, enz.) groeit karwij, ook wel weidekomijn genoemd, in onze streken en verdient als zodanig...
‹ ›
Jeneverbes is een wijdverspreide struik in het Middellandse Zeegebied en staat bekend om zijn bessen die bepaalde traditionele gerechten zoals zuurkool op smaak brengen. Ze gaan heerlijk samen met veel andere voedingsmiddelen.Gebruiksaanwijzing: marinades, wild, zuurkool, likeuren.