NAVULVERPAKKING MENGELING COURT BOUILLON
- 100 gr
Suggesties: voor bereidingen in vocht op smaak te brengen: vis, pot au feu, kip, schaalvruchten, groentenbouillons
Ingrediënten
koreander, wortel, ui, zwarte peper, mosterdzaad, jeneverbes, dille, laurier, kruidnagel
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
specerijen
AJUIN POEDER
- 500 gr
Er gaat niets boven de verse uien die je kunt vinden in je plaatselijke tuinier of biologische winkel. Maar bij het oplossen van problemen is deze...
specerijen
NAVULVERPAKKING KNOFLOOKGRIES
- 45 gr
Basiskruiderij in de keuken overal ter wereld. Brengt talloze gerechten op smaak, past bij vlees, wild en vis. Gaat goed samen met allerlei soorten...
specerijen
WITTE PEPER GEMALEN
- 500 gr
Witte peper is gewoon zwarte peper waarvan de schil van de bes is verwijderd. Het zaad heeft een minder scherpe smaak dan de hele bes. Zeer...
specerijen
GUACAMOLE KRUIDEN
- 45 gr
Suggestie: voeg 1 koffielepel kruiden toe per avocado. Zouten naar smaak en citroensap toevoegen.
specerijen
NAVULVERPAKKING KARDAMON HEEL
- 25 gr
Een edele specerij met een citroenachtige, licht peperachtige smaak, die veel wordt gebruikt in de Indiase keuken voor zowel zoete als hartige...
specerijen
MUSKAATNOOT GEMALEN
- 35 gr
Bijzonder rijk en warm, licht zoet aroma.Nootmuskaat groeit aan een groenblijvende boom, afkomstig uit de Banda-eilanden, in de archipel van de...
specerijen
VANILLE BOURBON 2 STOKJES
- 4,5 gr
Een wonder van zoetheid en aroma's, ontwikkeld door een lange voorbereiding na de oogst. Het is niet voor niets dat vanille zo gebruikt en zo...
specerijen
TABOULE KRUIDEN
- 17 gr
1 theelepel per 100 g griesmeel. Ook geschikt voor pastasalades, rijst, quinoa enz ...
specerijen
NAVULVERPAKKING KOMIJN POEDER
- 100 gr
Het is blijkbaar in de Nijlvallei dat deze schermbloem voor het eerst werd gekweekt, vijfduizend jaar geleden. Zijn cultuur heeft zich verspreid...
specerijen
NAVULVERPAKKING CURRY MADRAS
- 100 gr
Een mengeling van specerijen die niet mag ontbreken in de Indiase keuken. Sterk gekruid, is het een perfecte specerij voor groentegerechten en alle...
Suggesties: voor bereidingen in vocht op smaak te brengen: vis, pot au feu, kip, schaalvruchten, groentenbouillons