NAVUL KERRIE MADRAS SCHERP
- 500 gr
Suggestie: stevige smaakmaker voor de orientaalse keuken, bij vis en gevogelte
Ingrediënten
kurkuma, koreander poeder, piment, fenegriek, komijn, gele mosterd, zwarte peper, venkel, look
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
specerijen
SUMAC POEDER
- 500 gr
Deze specerij met een fruitige, zure smaak wordt al sinds de oudheid in het Midden-Oosten gebruikt en is een uitstekende vervanger voor citroen en...
specerijen
SOEP KRUIDEN
- 40 gr
Samenstelling: tomaat, ui, zaad koriander, Spaanse peper, kurkuma, wilde knoflook, korianderblad, lavas, gember.Gebruik: voeg 1 tot 2 theelepels...
specerijen
VANILLE BOURBON 2 STOKJES
- 4,5 gr
Een wonder van zoetheid en aroma's, ontwikkeld door een lange voorbereiding na de oogst. Het is niet voor niets dat vanille zo gebruikt en zo...
specerijen
NAVULVERPAKKING MUSKAATPOEDER
- 35 gr
Bijzonder rijk en warm, licht zoet aroma.Nootmuskaat groeit aan een groenblijvende boom, afkomstig uit de Banda-eilanden, in de archipel van de...
specerijen
CURRY
- 35 gr
Suggestie: stevige smaakmaker voor de orientaalse keuken, bij vis en gevogelte
specerijen
GELE MOSTERD ZAADJES
- 500 gr
Gele mosterd, ook wel witte mosterd genoemd, staat bij tuinders bekend als groenbemester. De pittige smaak kan een groot aantal gerechten...
specerijen
TABOULE KRUIDEN
- 17 gr
1 theelepel per 100 g griesmeel. Ook geschikt voor pastasalades, rijst, quinoa enz ...
specerijen
SAFFRAAN POEDER
- 1 gr
Gebruik in paella's en Indiase gerechten. Open de capsule en strooi tijdens het koken. 1 dosis voor 2 personen.Herkomst Iran
specerijen
NAVULVERPK. MILDE SPAANSE PEPER
- 500 gr
Milde rode peper, vergelijkbaar met paprika, geproduceerd in Spanje. Zoet en zeer fruitig.Gebruiksaanwijzing: smaak van chorizo, paella, piperade,...
specerijen
VENKEL GEMALEN
- 30 gr
Het is bekend dat venkel spijsverteringsstoornissen behandelt. Het helpt onder andere dyspepsie, winderigheid, gebrek aan eetlust of aerofagie te...
Suggestie: stevige smaakmaker voor de orientaalse keuken, bij vis en gevogelte