Ingrediënten
Schapen- en geitenmelk, zout, melkzuurbacteriën, stremsel
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
schapenmelk
Roquefort Papillon BOB (+/- 1,350 kg)
In de kaasmakerij Papillon in Roquefort-sur-Soulzon, in het hart van Aveyron, werd in 1906 de BOB-kaas Roquefort Papillon geboren. De kaas...
schapenmelk
Douceur du Tarn (+/- 1,7 kg)
Handgevormde kaas van volle schapenmelk.Half geperste pasta, fijn geperst.Soepele textuur.Geelbruine gewassen korst.
schapenmelk
Pérail de brebis (schaap) (150 gr)
Pérail de brebis is een zachte kaas met een bloomachtige korst. Het is een kaas met karakter, een unieke smaak en een smeltende textuur. Hij bevat...
schapenmelk
Tomme de Mijoule (+/- 1,2 kg)
Handgemaakte kaas van volle schapenmelk.Zachte kaas met een milde, delicate smaak.Soepele, licht luchtige textuur.Dunne, witgebloemde korst.
schapenmelk
Fleurs de brebis (+/- 1 kg)
Fleurs de brebis is een zachte, gepasteuriseerde schapenkaas met een gemengde korst. Deze kaas rijpt 3 weken in kelders en heeft een smeltende,...