Soja is rijk aan eiwitten en arm aan cholesterol. Sojameel is een glutenvrij meel. Het heeft een hoge voedingswaarde en bevat veel meer eiwitten dan tarwemeel. Vaak wordt sojameel toegevoegd aan tarwemeel om het eiwitrijker te maken en ranzigheid te voorkomen. Wordt eveneens als bindmiddel voor sauzen gebruikt en om cakes en koekjes te maken.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
meel
EENKOORNMEEL 100% demeter
- 25 kg
Kleine spelt wordt verbouwd volgens een streng lastenboek. Natuurlijk rijk aan lipiden, protiden en koolhydraten is kleine spelt een graansoort met...
meel
HAVERMEEL 82% (T110)
- 20 kg
Haver is een graan dat veel energie geeft. Met meer vetten dan andere granen is haver ook rijk aan essentiële vetzuren (geproduceerd door...
meel
GLUTENPOEDER
- 5 kg
Glutenpoeder wordt toegevoegd aan deeg om het elastischer te maken en een luchtiger brood te verkrijgen. Hoofdzakelijk wordt het ook gebruikt om...
meel
BELGISH VOLTARWEMEEL 100%
- 5 kg
Vajra 100% tarwemeel is een Belgisch bioproduct op basis van tarwe die wordt geteeld door Christine en Francis Dumortier op de Roussellerie...
meel
ZOETE AARDAPPELMEEL
- 300 gr
De zoete aardappel is een bijzondere groente waarvan de eigenschappen heel anders zijn dan die van de aardappel. In de natuurlijke en...
meel
TARWEMEEL 75% (T80)
- 1 kg
Halfvol tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland. Recept voor Far Breton : meng 250gr meel 75%, 125 gr suiker,...
meel
VOL BOEKWEITMEEL
- 25 kg
Boekweit is het mineraalrijke graan van de Oostbloklanden. Boekweit is een uitstekende bron van mineralen en vitaminen. Bevat de acht essentiële...
meel
EENKOORNMEEL 100% demeter
- 500 gr
Kleine spelt wordt volgens een streng lastenboek verbouwd. Natuurlijk rijk aan lipiden, protiden en koolhydraten is kleine spelt een graansoort met...
meel
ROGGEMEEL 100% demeter
- 25 kg
roggemeel 100% (T170) van Demeter kwaliteitGemengd met tarwemeel te gebruiken om een brood te bakken (1/3 rogge en 2/3 tarwe), zuurdesem en...
meel
HALFVOL EENKOORNMEEL T80
- 1 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...
meel
TARWEMEEL 75% (T80)
- 25 kg
Halfvol tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland. Recept voor Far Breton : meng 250gr meel 75%, 125gr suiker,...
meel
LUPINEMEEL
- 400 gr
Echte witte lupine uit Frankrijk. In de peulvruchtenfamilie bevat lupine het hoogste eiwitgehalte. Het is een bron van vezels en bevat vooral...
Soja is rijk aan eiwitten en arm aan cholesterol. Sojameel is een glutenvrij meel. Het heeft een hoge voedingswaarde en bevat veel meer eiwitten dan tarwemeel. Vaak wordt sojameel toegevoegd aan tarwemeel om het eiwitrijker te maken en ranzigheid te voorkomen. Wordt eveneens als bindmiddel voor sauzen gebruikt en om cakes en koekjes te maken.