QUINOAMEEL - 5 kg

Ja
Productinformatie
Referentie : FQU2
Merk : VAJRA
Kartoneenheid : 1
Minimum afname : 1
EAN : 5407003515848
Familie : Droge producten (Vajra)
Categorie : Granen, meel, couscous en pasta
Subcategorie : Meel

Productbeschrijving

Het "Moedergraan" van de Incas, Quinoa kan op zichzelf de meeste granen en rijst vervangen. Uitstekende bron van magnesium, ijzer en potassium, glutenvrij. Quinoa bevat meer eiwitten dan de meeste granen, eiwitten die gemakkelijk opneembaar zijn en niet hoeven gecombineerd te worden met bonen omdat quinoa zelf alle nodige essentiële aminozuren bevat. Quinoameel kan vermengd worden met een ander meel en geeft een exotische toets aan gebak, pannenkoeken, koekjes,...


Ingrediënten
quinoa

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :

16 andere producten in dezelfde categorie:

meel
TARWEMEEL BELGISCH 100% (T150) - 5 kg
Volkoren tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland.Zeewierflappen : 250gr meel, 75ml olijfolie, 35gr sesamzaad...

(REF : FF12)

meel
KASTANJEMEEL - 20 kg
De kastanje is een vrucht rijk aan vezels maar ook aan onverzadigde vetten die het cholesterolgehalte in evenwicht brengen. Daarnaast is kastanje...

(REF : FCH3)

meel
TARWEMEEL BELGISCH 100% (T150) - 25 kg
Volkoren tarwemeel. Zeewierflappen : 250gr meel, 75ml olijfolie, 35gr sesamzaad en 1 kopje water. Deeg kneden, 10 minuten laten rusten en...

(REF : FF13)

meel
MEERGRANENMEEL - 5 kg
Meergranenmeel: met tarwemeel, granen en zaden. Bevat gluten.RECEPT:Vol en wit meel, haver- en gerstvlokken, lijnzaad en zonnebloempitten, gierst,...

(REF : F7C2)

meel
TARWEMEEL 75% (T80) - 25 kg
Halfvol tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland. Recept voor Far Breton : meng 250gr meel 75%, 125gr suiker,...

(REF : FF33)

meel
GLUTENPOEDER - 25 kg
Glutenpoeder wordt toegevoegd aan deeg om het elastischer te maken en een luchtiger brood te verkrijgen. Hoofdzakelijk wordt het ook gebruikt om...

(REF : GLB3)

meel
VOLKOREN EENKOORNMEEL T150 - 1 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...

(REF : MGPEC1)

meel
AARDAPPELZETMEEL - 25 kg
Aardappelzetmeel is zetmeel gewonnen uit aardappels. Het wordt vaak gebruikt in glutenvrije recepten.

(REF : FECP3)

meel
TARWEMEEL 55% demeter - 25 kg
tarwemeel 65% (T65) van Demeter kwaliteitrecept taartdeeg : 500gr tarwemeel 55%, 150 ml olie, 2 eieren, 50cl water, 1 snuifje fijn zout. Meng het...

(REF : FFD53)

meel
GIERSTMEEL - 25 kg
Gierstmeel is van nature glutenvrij en heerlijk verwerkt in brood, wafels, puddings en taart.

(REF : FMI3)

meel
RIJSTMEEL WIT - 25 kg
Vooral gebruikt in witte sauzen. Glutenvrij, rijstmeel dient voornamelijk om soepen in te dikken of sauzen en crèmes van de juiste structuur te...

(REF : FRI3)

meel
QUINOAMEEL - 20 kg
Het "Moedergraan" van de Incas, Quinoa kan op zichzelf de meeste granen en rijst vervangen. Uitstekende bron van magnesium, ijzer en potassium,...

(REF : FQU3)

meel
VOL BOEKWEITMEEL - 5 kg
Boekweit is het mineraalrijke graan van de Oostbloklanden. Boekweit is een uitstekende bron van mineralen en vitaminen. Bevat de acht essentiële...

(REF : FSA2)

meel
SPELTMEEL 82% (T110) - 1 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...

(REF : FEB1)

meel
GLUTENPOEDER - 5 kg
Glutenpoeder wordt toegevoegd aan deeg om het elastischer te maken en een luchtiger brood te verkrijgen. Hoofdzakelijk wordt het ook gebruikt om...

(REF : GLB2)

meel
KASTANJEMEEL - 500 gr
De kastanje is een vrucht rijk aan vezels maar ook aan onverzadigde vetten die het cholesterolgehalte in evenwicht brengen. Daarnaast is kastanje...

(REF : FCH4)