EENKOORNMEEL 100% demeter - 5 kg

Ja Ja
Productinformatie
Referentie : FEPPD2
Merk : ORIGAMI
Kartoneenheid : 1
Minimum afname : 1
EAN : 5425006847506
Familie : Droge producten (Vajra)
Categorie : Granen, meel, couscous en pasta
Subcategorie : Meel

Productbeschrijving

Kleine spelt wordt verbouwd volgens een streng lastenboek. Natuurlijk rijk aan lipiden, protiden en koolhydraten is kleine spelt een graansoort met een hoge energetische waarde. Zeer rijk aan vezels is kleine spelt een gemakkelijk te verteren graan. Dit graan onderscheidt zich ook door zijn laag glutengehalte en zijn evenwichtige samenstelling in mineralen (magnesium en fosfor) alsmede zijn rijkdom aan eiwitten. Kleine spelt bevat ook lysine, een essentieel aminozuur. Kleine speltmeel wordt gebruikt om brood, taarten, pannenkoeken en koekjes te bakken.Glutenarme pannekoeken: 150gr kleine speltmeel, 75gr gesmolten boter, 75ml bruin bier, 5 eieren, fijn zout, 250ml melk. De ingrediënten in een kom gieten en alles vermengen. Bak de pannekoeken in een pan. Voor zoete pannekoeken het zout vervangen door 2 lepels honing of 50gr bruine suiker.


Ingrediënten
Demeter kleine spelt

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

meel
MAÏSMEEL - 500 gr
Rijk aan antioxidanten, beschermt maïs het lichaam tegen de ontwikkeling van hart- en vaatziekten. Het wordt gebruikt om brood, pannenkoeken en...

(REF : FM4)

meel
BELGISH VOLTARWEMEEL 100% - 25 kg
Vajra 100% tarwemeel is een Belgisch bioproduct op basis van tarwe die wordt geteeld door Christine en Francis Dumortier op de Roussellerie...

(REF : FDU13)

meel
GROENE BANANENMEEL - 300 gr
Groen bananenmeel, populair in Afrika of het Caribisch gebied, is een alternatief voor het gebruik van meel dat gluten bevat. De nutritionele...

(REF : ESFB1)

meel
KASTANJEMEEL - 20 kg
De kastanje is een vrucht rijk aan vezels maar ook aan onverzadigde vetten die het cholesterolgehalte in evenwicht brengen. Daarnaast is kastanje...

(REF : FCH3)

meel
TIJGERNOTENMEEL - 400 gr
Tijgernoot is de vrucht van het "chufa"-gras (cyperus esculentes), bekend sinds de Egyptische oudheid. Het ondergrondse deel van de plant is het...

(REF : ESFS1)

meel
MEERGRANENMEEL - 1 kg
Meergranenmeel: met tarwemeel, granen en zaden. Bevat gluten.RECEPT:Vol en wit meel, haver- en gerstvlokken, lijnzaad en zonnebloempitten, gierst,...

(REF : F7C1)

meel
LICHT GERSTEMEEL - 20 kg
Gerst is het eerste graan dat gekweekt werd en dat zich het makkelijkst aanpast aan de verschillende klimaatzones. Versterkend, regenererend, rijk...

(REF : FO3)

meel
TARWEMEEL T65 - 2 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...

(REF : MGFB2)

meel
SPELTMEEL 100% (T150) - 5 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...

(REF : FE2)

meel
BOEKWEITMEEL WIT T65 - 1 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...

(REF : MGSB1)

meel
RIJSTMEEL WIT - 5 kg
Vooral gebruikt in witte sauzen. Glutenvrij, rijstmeel dient voornamelijk om soepen in te dikken of sauzen en crèmes van de juiste structuur te...

(REF : FRI2)

meel
EENKOORNMEEL 100% demeter - 500 gr
Kleine spelt wordt volgens een streng lastenboek verbouwd. Natuurlijk rijk aan lipiden, protiden en koolhydraten is kleine spelt een graansoort met...

(REF : FEPPD4)

meel
SOJAMEEL - 20 kg
Soja is rijk aan eiwitten en arm aan cholesterol. Sojameel is een glutenvrij meel. Het heeft een hoge voedingswaarde en bevat veel meer eiwitten...

(REF : FSO3)

meel
SPELTMEEL 65% (T65) - 25 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...

(REF : FEBL3)

meel
RIJSTMEEL 100% (T150) - 25 kg

(REF : FRC3)

meel
GIERSTMEEL - 25 kg
Gierstmeel is van nature glutenvrij en heerlijk verwerkt in brood, wafels, puddings en taart.

(REF : FMI3)